La deg inspirere av vårt flotte julemagasin!

Vi håper julemagasinet vårt kan bidra med inspirasjon og julestemning - til årets koseligste høytid.

Vi går en stemningsfull tid i møte – en tid for tradisjoner og kos, og det setter vi kanskje ekstra pris på i år. Senteret skal pyntes med glitrende julelys og pynt, og Lions Åsane vil også i år gjennomføre sin julegaveinnsamling på senteret.

Vi håper julemagasinet vårt kan bidra til inspirasjon til årets koseligste høytid. Du kan lese julemagasinet her, eller plukke med deg et eksemplar neste gang du besøker oss.

Når
17. nov - 31. des
Hvor
Åsane Storsenter
Collage med bilde av to modeller og forsiden på julemagasinet til Åsane Storsenter, samt en boble med teksten "Les vårt inspirerende julemagasin".
Årets julemagasin bugner av lekre antrekk og julegavetips!
Kvinnelig modell som poserer i julantrekk i en sofa foran et juletre
Du finner inspirasjon til julens antrekk i vårt julemagasin.
En mannlig og kvinnelig modell som poserer ved et frokostbord
Ung, kvinnelig modell med headset og briller sitter og leser bok
Trenger du inspirasjon til årets julegaver? Vi har samlet en rekke tips til hva du kan kjøpe til både stor og liten.

Trygg julehandel

Vi følger rådene til Folkehelseinstituttet, og gjør vårt ytterste for å skape trygge handlesituasjoner. Dette følger selvsagt med oss inn i årets julehandel.

Åpningstidene våre utvides, Black Friday legges til en hel uke, og vår egen koselige pepperkakeby blir konstruert med smittevern i fokus. Vi anbefaler at kundene våre starter julehandelen tidligere, og utnytter hele senterets åpningstid, slik at vi får spredd handelen mest mulig. Butikkene er også godt forberedt, og har innarbeidet gode rutiner med tanke på julens besøk, både med køordninger, maksantall i butikk og flere tilbyr hjemkjøring for de som ønsker det.

Med ønske om en fin førjulstid, og en trygg julehandel fra alle oss på Åsane Storsenter!