Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

55 18 99 30 Send e-post

Etasjeplan

Gågaten, bygg B

BOYS OF EUROPE

Boys of Europe er en norsk kleskjede for gutter og menn. Vi selger klær til jobb, fritid og fest med fokus på casual jeansmote. I våre butikker finner du merkene Henry Choice, Made by Monkeys, Wos Not Wos, Jean Paul og Dovre.

Kjeden ble startet i 1990 og har i dag over 50stk butikker spredt over hele landet.


Henry Choice er et velkjent jeansmerke for de fleste, og har dype røtter i norsk mote med sine drøye 20 års historie. Mye har skjedd siden oppstarter 1989 og merket fremstår i dag som revitalisert og er helt og holdent dedikert til å tilby jeansmote med høy kvalitet til en fornuftig pris. En klassiker med mye attityde.

 

Made By Monkeys er et merke som alltid vil ha klær med en klassisk forankring og et moderne og lekent snitt. Her er det kvalitet blandet med lekne og humoristisk innslag, klassisk uten at det oppleves som kjedelig. Merket er spesielt kjent for sitt rike utvalg av skjorter og har for mange blitt en favorittleverandør av skjorter både til fest og fritid.

 

Wos Not Wos er en urban kolleksjon inspirert av skandinavisk mote som passer til de fleste anledninger. Fargespekteret i kolleksjonen strekker seg fra de klassiske basefargene til sterke fargerike plagg for de som tørr å skille seg litt ut. Wos Not Wos er for den som vil være klassisk men med en spennende vri.

 

Jean Paul er klassisk, tidløs og preppy, men en fargepalett tilsvarende den du finner på den franske Middelhavskysten. Stilen kalles gjerne “preppy”, og Jean Paul har et slektstre, en arv og historie som oser av autentisitet og funksjonalitet. Jean Paul er avslappet, sporty og enkelt, men alltid velkledd.

 

JP52 er en Jean Paul kolleksjon inspirert av friluftsliv og ekspedisjon. Dette er den «rampete lillebroren» til Jean Paul med et mer rugged og værbitt uttrykk. Kolleksjonen byr på tøffe vasker, badger, broderier og vevde detaljer som gir plaggene det lille ekstra.

Dovre er et undertøysmerke kjent for sin unike kvalitet og passform. Boys of Europe forhandler produkter fra Dovre i alle våre butikker.

 

Følg oss på

www.boysofeurope.no

Instagram: @boysofeurope_official

 

 

Merker:

Butikkategori: