Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

466 38 515 Send e-post

Etasjeplan

1. etg, bygg B.

Christiania GlasMagasin var opprinnelig et lagerutsalg for glassverkene i Norge for over 200 år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli en moderne butikkjede med et bredt utvalg av glass, porselen, kjøkkenartikler og gaver.

 

Butikken bugner av alt en trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet – fra praktiske og solide kjøkkenartikler til å tilberede alt man kan drømme om av lekre retter, til delikate porselensserviser og glitrende glass som gjør seg bra på bordet til både hverdag og fest!

 

 Flotte kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Rosendahl, Kosta Boda, Iittala og Stelton. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

Bryllupslisten.no

Et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser brudeparets ønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på, og den kan enkelt fylles ut i en butikk hvor man vil få kyndig veiledning av våre ansatte. Listen kan også registreres på internett. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet!

 

Alle som registrerer bryllupsliste hos Christiania GlasMagasin får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk og tilbud om gullmedlemskap i vår kundeklubb.

 

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!

Merker:

Butikkategori: