Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

55 13 42 50 Send e-post

Etasjeplan

1. etg, bygg B.

Dyrebutikken MinBesteVenn AS er en lokal kjede i Bergen. De har stor bredde og største satsningsområder er hund og katt, men fører også produkter for kanin, gnagere, fisk og fugl.

Deres visjon er å være den ledende kvalitetsbutikken som bidrar til velferd hos din beste venn. Misjonen er at deres kunnskap og kvalitetsprodukter skal gi din beste venn den optimale livskvalitet.

ERNÆRING
MinBesteVenn fører kun de beste merkevarene innen ernæring; Eukanuba, Natural Greatness, Vigor&Sage, Applaws, Iams og VOM.

FAGKUNNSKAP
De ansatte har fagkunnskap og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du og din beste venn skal bli mer enn fornøyd. Service er et topp fokusområde.

UTSTYR OG GODBITER
Hos MinBesteVenn på Åsane Storsenter finner du det beste utvalget i utstyr og godbiter til hund, katt, kanin, gnager, fugl og fisk.

KJENTE MERKEVARER
Andre kjente merkevarer du finner i fullsortiment er Hunter, Non-stop dogwear, Dalsgård, Ostegården høy, PetRebels, 4Pets, Lord Lou, Andis, Dr. Clauder’s, DeZynaDog, CatMate, EverClean, ClèbardConcept, KongCompany, Beaphar, NinaOttosson, JBL, Juwel, Easy-Life.

 

Hjertelig Velkommen til Dyrenes BoutiQ!

Butikkategori: