Apotek 1 Bygg B

Åpent i dag 09.00 - 21.00

Mennesker sitter å venter hos Apotek1

Åpningstider

  • I dag 09.00 - 21.00
  • I morgen 09.00 - 21.00
  • lør. 4. des 10.00 - 18.00
  • søn. 5. des 14.00 - 19.00
  • man. 6. des 09.00 - 21.00
  • tir. 7. des 09.00 - 21.00
  • ons. 8. des 09.00 - 21.00

Om Apotek 1 Bygg B

Hos Apotek 1 finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter.

Vi møter våre kunder med respekt og legger vekt på individuell og diskret behandling. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktende for våre kunder. Apotekene våre er preget av trivsel og god atmosfære, og de er innredet slik at vi hjelper kundene til å gjøre gode, individuelle valg.

Apotek 1 er en del av Apotek 1 - gruppen som er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap – din trygghet”, i alle våre kundemøter. Våre kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Bestill gjerne på nett og få det levert

Du kan bestille det du trenger fra apoteket via apotek1.no. For å hente ned resepter må du logge deg inn med bankID. Andre varer legger du i handlekurven. Når du er ferdig logger du deg inn på kontoen din hos Apotek 1, eller du kan fylle inn navn og leveringsadresse. Til slutt velger du leveransemetode og, enten til ditt nærmeste postkontor eller hjem dersom det er mulig der du bor. Du kan også velge «Hent i apotek», men vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid før vi får gjort ordren din ferdig.

Hjemlevering

Apotek 1 gjør gjerne klar varene dine slik at du kan hente dem raskt i butikk (Hent i butikk), eller du kan bestille hjemlevering på apotek1.no

Beliggenhet

Underetasje, bygg B

Våre tjenester