Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
E.T Hårstudio

Stengt

Frisør klipper blondt langt hår

Om E.T Hårstudio

Hos E.T Hårstudio er vi mange dyktige frisører, med et motto om å se «hele mennesket» for å få frem akkurat dine spesielle farger og stilarter. Våre frisører er alt fra unge, nyutdannede til voksne erfarne frisører. Vi ønsker å gjøre våre kunder fornøyd og å være en frisørsalong for alle aldersgrupper.

Våre frisører er opptatt av å holde seg oppdatert på nye trender og moter, og lære det siste innen faget for å levere en profesjonell tjeneste. Vi deltar på kurs i Milano, London, København, Paris og Madrid. Hos E.T. Hårstudio anser vi våre ansatte som bedriftens største ressurs.

Behandlinger:

E.T Hårstudio er den bedriften som utfører flest farge og stripebehandlinger i hele Hordaland av alle frisører. Dette tar vi som et bevis på at vi har mange fornøyde kunder og har en bred kompetanse på område med våre fargespesialister.

Vi utfører også hair extension (på godt norsk hårforlegning), og har mange frisører som er dyktig til å utføre dette.

Straigth and shine (Goldwell) er også en av våre spesialiteter, som gjør krøllete hår glatt, men allikevel holdes det blankt lenge (3-6 mnd). Vi glatter partier av håret slik at du får orden ved akkurat ditt problem.

Kart

Beliggenhet

1. etasje, bygg B

Aktuelle merkevarer