Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Kinsarvik Naturkost

Stengt

nøtter i forskjellige varianter
  • Klikk & hent

Om Kinsarvik Naturkost

Kinsarvik Naturkost er en familiebedrift som ble etablert i 1928, med en liten fruktbutikk i Bergen. Med tiden har vi vokst til en kjede bestående av hele 10 Kinsarvik Naturkost og 6 K by Kinsarvik butikker som du finner i byer og på kjøpesentre rundt omkring i Norge. I tillegg driver vi en av Norges største helsekostbutikker på nett.

Hos oss finner du alt til en sunnere hverdag. Om du er på utkikk etter rene, økologiske mat- og drikkevarer, naturlige kroppspleieprodukter, kosttilskudd eller treningstilskudd er Kinsarvik Naturkost butikken for deg!

Spør gjerne våre butikkansatte om tips og råd. De har lang fartstid innen helsekost og kan virkelig mye om faget og produktene. Hos oss møtes du alltid med et smil og produktkunnskap. Det skal være trygt og godt å handle hos oss på Kinsarvik. 

Vi importerer varer fra mange land for å kunne tilby kundene våre det brede utvalget vi er kjent for. Hos oss står gründerånden sterkt, og vi samarbeider gjerne med leverandører som har en solid familiehistorie. 

Velkommen til oss!

Vi tilbyr nå Klikk & Hent på vår nettside.

  • Klikk & hent
Kart

Beliggenhet

1. etasje, bygg B

Våre tjenester

Aktuelle merkevarer