Meny
 

7 tips som redder vinterhuden

dame med krem i ansiktet

Nå som skarpe vinder biter i ansiktet, er det tid for å vintersikre hudpleierutinen. Med disse 7 tipsene fra KICKS holder du vintertørrheten unna!

1. Bytt til en rikere dagkrem
En ansiktskrem vil ikke bare mykgjøre, den legger seg også som et beskyttende lag og hindrer at huden mister fuktighet i løpet av dagen. Når kulda lokker fram stramhetsfølelsen i ansiktet, er det på tide å bytte til en krem som er fyldigere i konsistensen og gir mer fuktighet. Den fetere konsistensen beskytter dessuten huden mot å bli skadet av minusgrader.

 

2. Rens mer skånsomt
Ansiktsrens kan være en skikkelig fuktighetstyv hvis du velger feil type.
For å holde fuktighetsnivået i huden på topp også etter rensing, er en renseolje, -melk eller - balm absolutt det beste valget. Det er selvfølgelig ekstra viktig å tenke på dette når også årstiden stjeler fuktighet fra huden

 

3. Gjør skjønnhetssøvneb mer effektiv med nattkrem
Nattkrem er viktig året rundt, men særlig om vinteren. Mens du sover, jobber nemlig huden for fullt. Å tilføre en ekstra dose fuktighet nettopp om natten, når huden reparerer seg, gjør underverker for fuktighetsbalansen.

 

 

4. Boost med serum og olje

Serum er superstjernen i hudpleierutinen og gir fuktighet og næring i
dybden. Velg serum med ekstra fuktighetsgivende egenskaper om vinteren
når du vil ha mest mulig fuktighet. Er du veldig tørr, gjør også en ansiktsolje godt. Påfør serum eller olje rett etter rens.

 

5. La ansiktsprayen redde dagen
Invester i en ansiktsspray (kalles også face mist), som redder huden fra å tørke ut etter mange timer i tørr inneluft. Ha alltid en flaske tilgjengelig, og fyll på med en deilig dusj av fuktighet i løpet av dagen for å holde den verste tørrheten unna.

 

 

6. Eksfolier mer!
Når døde hudceller skrubbes bort, kan huden ta til seg fuktighet mye mer effektivt, og du vil føle deg herlig fløyelsmyk. Ta deg tid til å massere skikkelig, så får du i gang blodsirkulasjonen.

 

7. Arkmasker gir rask effekt
ARKMASKER GIR RASK EFFEKT Skjem bort huden med en velfortjent fuktighetsboost i vinterkulda med en pleiende ansiktsmaske. Velg en arkmaske hvis du trenger en quick fix. Sheet masks, som de heter på engelsk, er ekstra effektive takket være det beskyttende arket som trykker ingrediensene mot huden.

 

Kllikk deg inn her for tips til kremer, skrubb, ansiktsspray mm.

Sist endret - 14 januar 2020

Relaterte butikker

logo kicks