Meny
 

Feelgood treningssenter er åpnet hos oss!

feelgood_sal

Det er med glede at Feelgood har åpnet hos oss, på A-siden v/ Kiwi. Feelgood er en treningssenterkjede som retter seg mot alle som ikke føler seg hjemme på et tradisjonelt treningssenter, eller som er ute etter en lavterskelform for aktivering.

Trening ses ofte på som et ork og et nødvendig onde. Feelgood har derimot fokus på gleden av å ha en kropp som fungerer i hverdagen og overskuddet man får av lett trening. Her behøver man ikke være redd for å gjøre noe feil, siden treningsmaskinene guider deg gjennom treningen på en trygg og effektiv måte.

Med Feelgood`s adgangssystem kan du trene alle dager hos fra kl 07:00-23:00. Kom som du er og la Feelgood vise deg hvordan lett trening kan gjøre din hverdag litt bedre.

 

Konseptet baseres på en serie treningsapparater fra den britiske produsenten Shapemaster. Til forskjell fra tradisjonelle treningsapparater drives ikke disse av brukerens egen muskelkraft, men styres i steden av en motor og en girkasse. Dette gjør at man kan trene aktivt eller passivt utifra egen evne/behov.

Treningsapparatene guider deg igjennom treningen på en trygg og effektiv måte med en lystbetont treningsbelastning. Man sitter en fastsatt tid i hvert treningsapparat der hver og en er spesialdesignet til å rette seg mot ulike muskelgrupper. Dette gir en sirkeltrening som aktiverer hele kroppen på ca 40 minutter.

Her er det bevegelse og godfølelse som er i fokus og man trener i et voksent miljø uten høy musikk, hopp og sprett.

 

HER FINNER DU GARANTERT GODFØLELSEN!
VELKOMMEN INNOM TIL KRISTIN HOS FEELGOOD!

Sist endret - 25 september 2018

Relaterte butikker

feelgood_logo