Meny
 

Spennende merke hos VITA

vita-humankind-velvære-helse-åsanestorsenter-åsane-senter-kjøpesenter

human+kind er nå på plass i hyllene hos VITA. human+kind har innovative og bærekraftige løsninger for ansikt og kropp.

Effektive produkter laget av trygge ingredienser, med gjenvinnbar emballasje. Alle produkter fra Human+Kind er naturlige, veganske og er ikke testet på dyr.

 Noen av hovedingrediensene i serien er ekstrakt av Aloe Vera, Ekstrakt fra Avena Sativa (Havre), økologisk Achumella Oleracea, olje fra Calendula Officinalis (Ringblomst) og ekstrakt av Centella Asiatica.

 

Produkter innen human+kind er:
håndkrem, showermousse, make-up remover, body scrub, dag- og nattkrem, rens, lip balm, fotkrem, ansiktsskrubb & en fantastisk Family Remedy Cream!


Litt om Family Remedy Cream:

Kremen er 99,45% naturlig og en ekte problemløser! Kremen er god mot huden, og bidrar til å lindre og dempe synlig eksem, psoriasis og hud med urenheter. Den gjør underverker på tørr, sprukken og sensitiv hud, kløe og svie etter barbering, forkjølelsessår, liggesår, fotsopp, insektbitt/stikk, flisete negler og solbrent hud. Human+Kind Family Remedy krem er allergivennlig og egnet for eksem utsatt hud.
Bruk: Påfør på det berørte området 2-3 ganger daglig til tilstanden forbedres.- Fri for mikroperler og snill mot miljøet.
- Vegansk
- Ikke testet på dyr
- Naturlig

Sist endret - 14 januar 2020

Relaterte butikker

VITA logo