Meny
 

Vi støtter Barnekreftforeningen

baby ligger på saueskinn

Annenhver dag får et barn i Norge kreft, og barnekreft er fremdeles den vanligste dødsårsaken blant barn i alderen 1-14 år. Nå selger flere av våre butikker Barnekreftforeningens gullsløyfe-pin.

Fordi barn må behandles som barn, trenger de tilpassede behandlingsmetoder, medisiner og oppfølging. Forskning på kreft hos barn er fortsatt et lavt prioritert område i Norge. Derfor jobber Barnekreftforeningen med å samle inn midler til forskning på barnekreft. Barnekreftforeningen er også en viktig støttepartner for barn og ungdom med kreft, og deres familier.

September er den internasjonale Barnekreftmåneden.
Gjennom hele september ønsker Barnekreftforeningen å øke bevisstheten rundt behovet for mer forskning på sykdommen som tar fra oss de yngste kreftpasientene. Dette vil vi på Åsane Storsenter være med på.

 Gullsløyfesalg i utvalgte butikker i september.
Gjennom hele september vil vi selge Barnekreftforeningens gullsløyfe-pin i et utvalg av senterets butikker. Gullsløyfen er det internasjonale symbolet på barnekreft – fordi gull er et av de edleste metallene vi har. Sløyfen koster 100,- og hele beløpet går uavkortet til Barnekreftforeningens viktige arbeid. Kom innom og kjøp med deg en gullsløyfe for å vise din støtte du også!

Gå inn på barnekreftforeningen.no for å lese mer om deres arbeid.

Tusen takk for at du/dere bidrar!

 

Hos følgende butikker kan du kjøpe pin:

Apotek 1 (bygg A)
Aseco Gull & Sølv
Brandstad
Elite Foto
E.T Hårstudio
Fellini
Floyd
Fransa
Glass Thomsen
Gulating Ølutsalg 
Life
Løiten Lys
Meny
Narvesen
Philippa
Ringo Leker
Sport 1
Sport Outlet
Tea Fusion
Teknikmagasinet
VITA
Waffle Lounge
Wow
Øyeoptikk Teigland

Sist endret - 02 september 2020