Meny
 

Wahwah inviterer til samarbeid - en ny tid i bransjen

bilde av produkter hos wahwah

Samarbeid er vesentlig del av Wahwah Skin Trim Studio sin videre satsing i Åsane. Nå inviterer de andre bransjeaktører til å etablere seg sammen med dem i et av byens flotteste studioer.

Det er en ny tid etter Korona og Wahwah velger å se muligheter istedenfor begrensninger ettersom Lockdown og strenge restriksjoner har lagt store begrensninger på skjønnhetsbransjen.

Wahwah på Åsane Storsenter inviterer derfor nye og andre selvstendige hudpleiere-, massører-, fotterapeuter-, eller negledesignere med egen kundeportefølje, samt eiere av hudpleiesalonger i Åsane til et fruktbart samarbeid under samme tak.

På Åsane Storsenter har Wahwah et lyst moderne hudpleie- og spa-studio på hele 250 kvadratmeter! Det er med andre ord meget god plass. Lokalet rommer et solid antall kabinetter, en stor spa-avdeling med hammam-benker, bad, peis, og én dobbel-kabin.
I dag arbeider det seks fast ansatte terapeuter på studioet, men det er fremdeles kapasitet til at flere i bransjen kan etablere seg.


 

Kraftsentrum innenfor skjønnhetspleie
Korona-tidene har gjort det tydelig at det kan være tryggere å være etablert innunder et større konsept. Med et samarbeid kan partene utnytte sin egen og hverandres kapasitet mer effektivt. Noe som igjen vil gjøre det lettere å være servicefokusert ovenfor kunder.

Gjennom et partnerskap kan det skapes en ledende organisasjon. Visjonen er et større og sterkere kraftsentrum i Bergen Nord innenfor skjønnhetspleie. Idéen er enkel; det er lettere å drifte sammen enn å sitte på hver sin tue.

I tøffe tider er å kutte kostnader en smart måte å få det til å gå rundt. Derfor ønsker Wahwah å styrke båndet mellom tidligere konkurrenter og legge til rette for videre vekst i fellesskap. Det kan gjøres enkelt ved å dele lokaler og andre ressurser.


Det er mange muligheter under Wahwah-paraplyen og det forventes at dette blir et svært populært tilbud med tanke på alt det som Wahwah har å by på.


Ekstra vekst og utvikling
Sammen kan man skape enda flere muligheter for vekst og utvikling. Fremtiden og økonomien vil bli mindre usikker for aktører som ønsker å dele tak og tue med Wahwah. Partnere vil kunne benytte seg av felles bookingsystemer, en markedsavdeling, studioets eksklusive medlemsklubb og en felles nettbutikk.

For de som ønsker det, vil Wahwah også dele sin administrasjon og kompetanse når det gjelder lover, regler, regnskap, HMS og lignende. Som en organisert bedrift med lang driftserfaring kan Wahwah være en sterk støttespiller og hjelpe med det meste.

De som er nysgjerrig på hva fruktene av et samarbeid med Wahwah vil være, kan kontakte Wahwah Skin Trim Studio-sjef Anita Lyseng og få presentert en avtale om samarbeid.

 Er dette noe for deg eller noen du kjenner?
Ta kontakt på anita@wahwah.no eller på telefon 92641601. Svar vil komme fortløpende.
Bli med og skap vekst og utvikling på Åsane Storsenter. Det er en ny tid for bransjen!

Sist endret - 16 juni 2020

Relaterte butikker

Wahwah logo