Meny
 

Dette er vårens interiørtrender

Kopper i duse rosetoner fra Kremmerhuset

Foto: Kremmerhuset

Etter mange år med hvitt og grått interiør, beveger vi oss denne våren mot duse, harmoniske farger. La deg bli inspirert av vårens trender.

Vi setter mer og mer pris på det naturlige. Denne våren går vi derfor for duse farger som rosa, men også for farger som fersken, lilla og grønntoner.

Tips: Denne våren skal interiøret blomstre. Bytt ut de gamle putene med nye, freshe blomsterputer. 

Du må gjerne la tekstiler som puter og gulvtepper gå ton-i-ton med trendfargene, men ikke vær redd for å pynte med grønne planter! Disse er nemlig like trendy som tidligere og er en fin kontrast til de duse fargene. 

En grønn oase

Denne våren vil vi fylle hjemmet vårt med store, grønne planter - enten det er snakk om ekte planter eller den kunstige varianten. Kunstige planter er perfekt for deg som ikke har grønne fingre. Du finner et bredt utvalg kunstige planter hos både Home And Cottage og Kremmerhuset. 

 

Ønsker du å innrede med ekte planter? På vårt senter finner du både Floriss og Gartneren. De hjelper deg gjerne med å finne planter som passer deg og ditt hjem. 

 

Foto: Kremmerhuset

 

Lov å leke seg

 

Nå er det lov å leke seg mer med interiøret og ta litt spenstigere valg når det gjelder farger, uttrykk, tekstiler og mønster.

 

Gå til innkjøp av interiør med små gulldetaljer, eller bruk materialer som ull, lin og keramikk. Naturmaterialer som tre og furu er også tilbake for fullt.

 

 

Hylle fra Kremmerhuset 199,- / Speil fra Glass Thomsen 2599,- / Pute fra Glass Thomsen 1995,- / Blomsterpotte fra Glass Thomsen 399,- / Bestikk fra Kitch`n 799,- / Bordlampe fra Lampehuset 599,- / Kurv fra Indiska 149,- 

 

Sist endret - 16 april 2019