Meny
 

Gjør uteplassen klar for våren

To stoler på en terrasse

Foto: Fargerike

Våren er her og vi klør i fingrene etter å fylle uteplassen med fargerike blomster og nytt interiør. Med disse tipsene blir uteplassen din klar på 1-2-3.

 1. Tid for rengjøring

Etter en lang vinter er det som regel nødvendig med en liten rengjøringsrunde både ute og inne. Tørk av utemøblene og vask terrassegulvet eller balkongflisene – alt ettersom. Kanskje trenger terrassen en runde med beis?

 

Blomsterpotte fra Indiska 599,- / Grå stol fra Kremmerhuset 699,- / Svart stol fra Home & Cottage 999,- / Kube fra Home & Cottage 899,- / Blomsterkasse fra Home & Cottage 2495,- / Teppe fra Rusta 199,- 

 

2. Nytt interiør

Du trenger ikke store uteplassen for å gjøre det hyggelig! Pynt opp med fargerike puter og pledd, så kan du sitte ute etter at solen har gått ned. Gjør det ekstra koselig ved å henge opp en fin lyslenke i et sted i nærheten, eller gå til innkjøp av noen lekre lykter. Både Home & Cottage, Kremmerhuset, Glass Thomsen og Rusta har et bredt utvalg av lykter til uteplassen. 

 

 

Foto: Christiania belysning

 

3. Blomster

Ingen uteplass uten blomster! Men selv om det er vår, er det ikke alle blomster som tåler å stå ute helt enda. Gå derfor til innkjøp av blomster som tåler kuldegrader – for eksempel viola, også kalt stemorsblomst, vårlyng eller løkplanter som krokus og liljer.

Dersom du er usikker på om blomstene vil tåle å stå ute, kan det være lurt å plante blomstene i flyttbare krukker. På den måten kan du flytte blomstene inn på kvelden og ut igjen på dagtid. 

 

Tips: Hos Floriss bugner det av vårlige blomster. Vi hjelper deg gjerne med stelletips.

4. Ta vare på møblene

Selv om det er gøy med helt nytt interiør, er det både gøy og miljøvennlig å pusse opp gamle møbler. Og ofte er det ikke mer enn litt maling som skal til! Hos Fargerike får du både maling og tips - enten du ønsker å male med hvitt eller mer vårlige farger.

 

Foto: Fargerike 

 

Sist endret - 13 mai 2019