Meny
 

Hold gulvene rene med Point støvsugere

person-unplugging-hand-vacuum-from-vacuum2

Det finnes ingen rene hjem uten rene gulv. Med det rette utstyret blir det lettere å ta vare på gulvene. Point (som du finner hos Power) har kvalitetsstøvsugere til alle behov, enten du trenger en håndholdt støvsuger, en robotstøvsuger eller en tradisjonell støvsuger. Livet er bedre med et rent hjem.

Tradisjonelle støvsugere er et trygt valg
Det er fremdeles de tradisjonelle støvsugerne med støvpose som er de mest populære – og det er kanskje ikke så rart! Point støvsugere er effektive og brukervennlige. Enten du gjerne vil støvsuge litt hver dag eller sette av en dag i uken til rengjøring av hele hjemmet, vil Points tradisjonelle støvsugere garantert gi gode resultater. Med en tradisjonell støvsuger trenger du ikke å ta spesielle forhåndsregler heller. Alt du trenger å gjøre er å bytte støvposen i ny og ne.

 


Gjør rengjøringen til en lek med ledningsfrie og håndholdte støvsugere
Stadig flere velger ledningsfrie støvsugere istedenfor de tradisjonelle. Batteridrevne støvsugere er utrolig praktiske og de tar også lite plass. Du vil finne et bredt utvalg ledningsfrie og håndholdte støvsugere fra Point som alle kan gjøre hverdagen enklere.

På sitt beste kan en ledningsfri støvsuger¨ fra Point erstatte den tradisjonelle helt. Uten ledninger er terskelen mye lavere for å komme i gang med støvsugingen, og du slipper rekkeviddebegrensningen ledningen medfører. I tillegg fungerer Points ledningsfrie støvsugere etter et praktisk 2-i-1-prinsipp som gjør den ledningsfrie støvsugeren om til en håndholdt støvsuger på et blunk. De største forskjellene mellom modellene er sugekraften, batterilevetiden, ladetiden, samt størrelse og ekstrafunksjoner. Points store utvalg gjør at du helt sikkert vil finne en støvsuger som passer dine behov.

Points håndholdte støvsuger er en superhendig hjelper for små rengjøringsoppgaver rundt omkring i boligen din. Hvis du ikke alltid føler for å dra frem den fullstore støvsugeren kun for å rengjøre noen brødsmuler på kjøkkenet, er dette kompakte og lette alternativet en flott investering. En håndholdt støvsuger egner seg best som en støvsuger nummer to i hjemmet, en du kan bruke til mindre lokale støvsugeroppgaver. Points håndholdte støvsuger er også perfekt til båten eller campingvognen. 

 

For å se utvalget av støvsugere hos Power, klikk her!

Sist endret - 28 august 2020

Relaterte butikker

power_logo