Meny
 

Gaver som kommer til nytte

julestue med lys, stjerne og fine puter

Det er snart tid for å gjøre det skikkelig julekoselig i alle husets rom! Julens produkter hos Princess skaper en lun og koselig julestemning, både for deg som velger det tradisjonelle og for deg som ønsker en mer moderne retning. 

Fargene går i rødt, grønt og gull. Julestjerner, gardiner, løpere og puter i velour skaper stilen denne sesongen. Har du sett våre morsomme og gode nisser? Årets must have er  ”Ugly Christmas” sengesett!

Vi har nyttige gaver av god kvalitet.
Fine å gi – fine å få!

 

Produktnyheter:


Sammenleggbar julepynt i papir!
Denne julen får vi inn papirjulekuler i creme, grønt og rødt. De er sammenleggbare og tar liten plass når du pakker bort julepynten. Vi får også inn sammenleggbare juletrær i papir med ledlys som går på batteri.


Julestjerner i velour
Velour er fortsatt veldig populært, og snart får vi inn superfine julestjerner i velour. De er sammenleggbare, og leveres med batteridrevne ledlys. Finnes i creme, rød og grønn.

Gardiner med multibånd
Med multibånd  kan du velge mellom ulike måter å henge opp gardinen på. Multibåndet har også tråder som gjør at du kan lage fine og jevne rynker som holder seg på plass.

Julens må-ha produkt! Ugly Christmas sengesett
Mange har kastet seg på trenden «Ugly Christmas Sweather». Nå får du «Ugly Christmas» flanellsengesett hos oss. Sikre deg Blinky flanellsengesett i våre butikker, dette tror vi blir denne julens må-ha produkt!

 


Naturtro juletre
Julen Grantre er en natur tro liten gran med støpte nåler i plast. Passer supert i inngangspartiet, eller når barna vil ha sitt egen lille tre på rommet.

Sist endret - 05 november 2019

Relaterte butikker

Princess logo