Meny
 

25 år i Åsane!

aseco-gull_solv_aasanestorsenter

Aseco Gull & Sølv feirer 25 på Åsane Storsenter den 18. november 2018. Dette markeres med knalltilbud, kake og stor ståhei.

Startet i 1993
På åpningsdagen i 93 sto kundene i kø utenfor butikken. Helt siden den gang har senterets besøkende trykket gullsmedbutikken til sitt bryst. Asecos butikkleder, Berit, har vært med helt fra dag én. Hun husker åpningsdagen som den var i går.
- Butikken var full av kunder fra morgen til kveld, det var kjempegøy!
Flere andre ansatte har også lang fartstid i butikken. Faktisk har staben på 6 personer hele 65 år til sammen i forretningen.
- Dette vitner om at vi koser oss på jobb og at vi har et godt miljø, mener Berit.

- Gjennom livets mange faser
Butikklederen tror utvalget og de gode prisene er det som gjør at kundene
stadig vender tilbake.
- Vi har blant annet Åsanes beste utvalg når det kommer til dåpsgaver, og for mange er vi blitt et stamsted når det gjelder anskaffelse av dette.
Dette er noe vi til stadighet får tilbakemelding om, forteller hun videre.
Men det er ikke bare dåpsfesten man kan forberede hos Aseco Gull & Sølv Åsane.

 


Også konfirmasjon og bryllup er viktige merkedager, som de ansatte i butikken mer enn gjerne kan bidra til å gjøre ennå bedre.
- Vi selger utrolig mye bunadssølv, forteller Berit.
Bunadssølv er tidløst, og mange begynner å samle til barna allerede fra fødslene av. Mange får bunad til konfirmasjonen, og da er jo det tilhørende sølvet en naturlig gave å ønske seg.
- Dessuten har vi veldig gode pakkepriser på f.eks. sølv til bergensbunad.
Når man senere i livet kanskje skal inngå ekteskap kan butikken friste med lekre forlovelsesringer og gifteringer i mange ulike stiler og prisklasser.
- Du kan si at vi følger kunden gjennom livets mange faser, og det er utrolig gøy å få ta litt del i disse store
merkedagene.

 Kake, tilbud og konkurranse
Den store dagen feires hele 6 dagers til ende. Allerede mandag 12. november byr Aseco Gull & Sølv i Åsane på gode tilbud for kundene sine.
- Vi har blant annet 25% rabatt på alle sølv øredobber hele uken, forteller Berit. Perfekt for dem som ønsker å starte på julegavene, legger hun til. Fredag serveres det i tillegg kake og kaffe i butikken fra kl 13.

Og ønsker du å vinne et gavekort på hele 1000 kr hos Aseco? Da er det bare å skrive navn og nummer bakpå kjøpskvitteringen fra butikken, og legge den i boksen ved kassen Alle som handler i butikken i uke 46 er nemlig med i trekningen. Hipp hurra og lykke til!

Sist endret - 03 april 2019

Relaterte butikker

aseco logo