Meny
 

Nye merker hos EMIL!

emil_nyttmerke

Det skjer mye hos Emil om dagen, de har pusset opp deler er av butikken og fått Gerry Weber Shop, samtidig som de har fått inn flere nye merker.

Minus
Nytt dansk merke, som er designet av kvinner for kvinner. Minus lager klær som er både feminine og sofistikerte. Vi elsker Minus, da de er både stilfulle og praktiske. Minus har bukser, skjørt, kjoler, strikk, bluser og topper i kolleksjonene sine.

 

Levete Room
Helt nytt dansk merke. Levete Room`s store passion for dansk kunst og design er med til å inspirere og utvikle deres kolleksjoner. Deres målgruppe er «Levete-kvinnen» som er feminin og ikke redd for å ta elegante og skreddersydde elementer fra mennenes garderobe. Hun er inspirert av det nordiske og den franske «Gentle Woman». Levete Romm er allerede blitt et favorittmerke hos de som jobber hos Emil.


Philip Hog

Philip Hog er et svensk skomerke som spesialiserer seg på sneakers. Designeren bak skoene fra Philip Hog ønsker å skape et merke som visker ut skillet mellom kvinner og menn, så vel som mellom land og kulturer. Merket er ungt, friskt og reflekterer internasjonale trender. Philip Hog er en forent verden av kulhet, glede og lykke.
Nå finner du tøffe sneakers fra Philip Hog hos Emil.


 

Sist endret - 01 februar 2018

Relaterte butikker

emil logo