Meny
 

Slik legger du vårens sminke

Sminket jente som poserer

Denne våren er det farger som gjelder! Vi viser deg hvordan du skaper en av sesongens heteste trender.

 1. Ønsker du at sminken skal sitte godt hele dagen, er fuktighet og en god primer viktig. Primerizer fra Smashbox er en 2 i 1-primer hvor du får både fuktighet og primer i samme produkt. Påfør primeren jevnt i hele ansiktet og la den trekke godt inn i huden før du legger resten av sminken. 

 

2. For en naturlig og glødende hud, er du avhengig av en god foundation. Estee Lauder Double wear foundation er et godt eksempel på dette. Den har høy dekningsgrad, men gir samtidig et naturlig resultat. Som en ekstra bonus holder den i flere timer. 

 

Påfør foundationen med hendene eller en god kost, og avslutt med en dekkende concealer under øyene og der det trengs. 

 

Visste du at ansiktet er den delen av kroppen som er mest utsatt for solforbrenning? Vi anbefale deg derfor å smøre deg godt med høy nok faktor - også når du bruker sminke med solfaktor. Hos Apotek1, VITA og Boots Apotek finner du et bredt utvalg av solkremer.

 

3. Legg en frisk blush i kinnene. Husk å blende godt, slik at du får et naturlig resultat.

 

4. For ekstra glød kan du bruke en highlighter på kinnbenene. Du kan også legge den på nesetippen og der overleppen din buer seg (også kalt amorbuen).

 

5. Denne våren skal øyene være i fokus! Legg en gylden basefarge over hele lokket, og dus den gjerne litt opp mot øyebrynet. Legg deretter en sterk grønnfarge ytterst i globalen. Dus den ut i en spiss form. Avslutt med en blå/grønn kajal på nedre vippekant.

 

Tips: Gode koster er alfa og omega for å få til en fin øyesminke. Hos Kicks finner du koster fra kjente merker og kicks sitt eget merke.

 

6. Brynene skal se naturlig ut, så her holder det å fylle inn farge der du føler det trengs. Vi anbefaler Anastasia dipbrow gel som er en høypigmentert brynsgelé med vannfast formula. Produktet sitter i mer enn 12 timer og gir fyldige, definerte og naturlige bryn. 

 

7. Avslutt med en naturlig lipgloss, for eksempel Smashbox Gloss Angeles. Denne kan du gjerne ta med i veska, da leppene ofte trenger påfyll utover dagen. 

 

8. Med Kicks Dewy setting spray holder du sminken på plass og gjør at huden ser fuktet og frisk ut. En slik spray er også fin å ha med på flyturer eller i andre tilfeller hvor huden føles ekstra tørr og trenger en oppfriskning. 

 

Tips: Fullfør looken ved å lakke neglene i en av vårens farger.

 

 

Marc Jacobs parfyme fra Kicks 735,- / Glam Glow Good nattkrem fra Kicks 485,- / Anastasia Riviera øyeskygge fra Kicks 565,- / Kevin Murphy Smooth Again fra Ramm av Ramsvik 449,- / Ole Henriksen øyekrem fra Vita 450,- / Kerastase shampo fra Visit 280,- / Kerastase serum fra Visit 464,- / Børste fra Visit 160,-

 

Produkter brukt i video: 

- Smashboxs Primerizer (primer + fuktighetskrem i 1) 335,-

- Estee Lauder Double Wear foundation 440,-

- Mac Mineralize pudder 280,-

- Smashbox Bronze Lights Warm Matte Bronze 265,-

- Brynsgele fra Anastasia Dipbrow Gel 265,-

- Smashbox L.A Cover Shot Eye Palette 485,-

- Kicks Dewy Setting Spray 159,-

- Smashbox Gloss Angeles 200,-

 

Du finner alle produktene hos Kicks.

Sist endret - 13 mai 2019