Meny
 

Elite Foto

elite foto åsane storsenter

Vi er så glade for at Elite Foto har åpnet hos oss, og responsen fra Åsabuerne har bare vært positiv. Visste du at Elite Foto er Norges største fotokjede?

I tillegg til at de er raske på fremkalling av bilder, invitasjoner og kort til alle anledninger, har de masse andre produkter. Her er noe av det Elite Foto kan hjelpe med:

 

ID og passbilde
Hos Elite Foto kan du ta passbilde som er ferdig på minutter! Ingen timebestilling. De tar bilder som kan brukes til bl.a. bankkort, ID-kort, pass og visum.

 

Fotokalender - favorittgaven!
En fotokalender med personlige bilder er en ny gave hver måned og gir glede hele året. En kalender full av bilder av barnebarna er garantert en hit hos bestemor.

 Forstørrelser
Store bilder og plakater er en enkel måte å friske opp veggene på, og det er enkelt å variere ved bare å bytte bildet i rammen.

Retrobilder - Bestselger!
Retrobildene minner om gammeldagse polaroidbilder, og produseres på ekte fotopapir. Nederst er et hvitt felt hvor du kan legge inn egen tekst eller skrive for hånd i etterkant.

Babyplakat
Strekpoesi har tegnet flere nydelige plakater for oss. Babyplakater i ulike varianter og familietre i flere størrelser.
Noen plakater har mulighet for å legge til bilder, legge til tekst eller du kan bestille plakater uten at du trenger å redigere noe som helst. Vi produserer plakatene i butikk på ekspress om du ønsker det. Flott gave – ferdig på minutter!


Fotointeriør
Er du på jakt etter det lille ekstra for å piffe opp stuen? Vær stolt av bildene dine – lag dem i storformat. Da får du glede av dem hver eneste dag! Stort utvalg av fotointeriør som produseres i Norge i fantastisk kvalitet. Du kan velge mellom lerret, aliminium, mdf, akryl, familieplan og dørskilt.

Sist endret - 15 februar 2019

Relaterte butikker

elitefoto-logo-aasanestorsenter