Meny
 

Lampehuset

Lampehuset søker BUTIKKSJEF!


Lampehuset søker butikksjef!

Snarest!

Lys skaper hjem

Lampehuset er Norges største belysningskjede og søker en sulten og pådrivende varehussjef til gigant butikken vår i Åsane.

Vi søker deg som brenner for å drive og utvikle et entusiastisk selgerteam mot selskapets mål og visjoner gjennom tydelig lederskap og sterke kommersielle driftsegenskaper.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver

-Gjennom godt kremmerskap bidra til butikkens utvikling i kjeden   -Totalansvar for operativ drift, resultat og utvikling av butikken
-Rekruttere, utvikle og motivere dine medarbeidere  
-Være aktiv og synlig i butikk  
-Gjennomføre kjedens forretningsidè, strategi og rutiner i butikken, samt iverksette sentrale og lokale markedstiltak 

Egenskaper

-Resultatorientert og handlekraftig  

-Stor arbeidskapasitet  

-God til å kommunisere, involvere og motivere Initiativrik og strukturert  

 

Kompetanse

-Erfaring fra lederstilling innen varehandel/detaljhandel

-Kan vise til gode resultater sv slagsledelse for et stort og dynamisk selgerteam

-Er vant til å bruke data som arbeidsverktøy. Spesielt Excel

-Erfaring fra å jobbe med budsjetter og nøkkeltal, og hvordan disse påvirkes innen salg

-Utarbeidesle av utviklings- og handlingsplaner for å sikre vekst og resultatoppnåelse

-Service og kundeopplevelse

-Vant til å planlegge, gjennomføre og evaluere rutiner, ansatte og resultater -God generell økonomiforsåelse innen butikkdrift og varehandel

 

Vi i Lampehuset vet at lys skaper hjem. Som butikksjef blir det din oppgave å veilede både ansatte og kunder på best mulig måte slik at alle hjem får det lyset de fortjener.

 

I Lampehuset ønsker vi å ha bransjens mest talentfulle ledere som kan skape resultater i dag og samtidig er sulten for å være med på en spennende og utfordrende reise mot stadig vekst å utvikling i selskapet. Vi tror at en god leder er en som klarer å skape trivsel på arbeidsplassen gjennom et positivt og innovativt arbeidsmiljø. Din oppgave er å skape motiverte medarbeidere som lykkes og som gjør sitt ytterste for å gi alle kunder en god opplevelse. Du skaper fornøyde kunder ved å gå foran og få mest mulig ut av teamet ditt. Din suksess gjenspeiles i suksess for dine ansatte og standarden på butikken. Som butikksjef jobber du med dine ansattes utvikling gjennom god ledelse og motivasjon. Du er i stand til, og er komfortabel med, å ta de riktige beslutningene i en travel hverdag. Som person er du trygg og effektiv. Du er fleksibel, men også en vennlig og positiv person som er oppmerksom på hva som skjer rundt deg. 

 

Hva kan du Forvente som leder i Lampehuset: 

Når du jobber i Lampehuset, kan du forvente å være en del av et spennende selskap der det alltid er full fart og utvikling. Det er alltid travelt på jobb og du vil møte mange engasjerte kolleger som jobber for å hjelpe våre kunder på best mulig måte. Vi forventer at du skal ha fokus på butikkens resultater, ha evne til å legge gode og realistiske planer og kommunisere disse på en god måte. Du har ledererfaring og veldig gjerne fra detaljhandel. I tillegg er du initiativrik og proaktiv og tar ansvar for store og små oppgaver når du er på jobb.   

 Vi forventer også at du søker jobb hos Lampehuset fordi du har et brennende ønske om å gjøre våre kunder og ansatte fornøyde ved alltid å overgå deres forventninger.

 

Søk på stillingen her: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=153941671

 

 Om arbeidsgiveren
Lampehuset er en kjede med 45 butikker over hele landet i tillegg til nettbutikk. Vi er den ledende faghandelkjeden innen belysning, og har 60 års erfaring i bransjen. Med et moderne konsept og stor fagkunnskap vil vi være ditt førstevalg på belysning.

Lampehuset - Lys skaper hjem!