Change

Vi har ledig to deltidsstillinger

Din retail-karriere starter her!

Vi er i vekst og søker ytterligere to deltidstillinger på 20% hvorav den ene stillingen er halvårs vikariat med mulighet for fast ansettelse.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Er du en superselger med lidenskapelig interesse for service og selvutvikling? Du må være ambisiøs, hardtarbeidende og målbevisst, med gode kommunikasjonsferdigheter og et positivt og godt humør. Vi ønsker en selvgående teamplayer som drives av resultater og ser løsninger.

ANNEN INFO:

Med vår unike karriereplan er dette bare starten på din retail-reise!

Vi tror på utvikling som en av de største motivasjonsfaktorene og nøkkelen til individuell og felles suksess. Derfor ønsker vi å bygge videre på DINE styrker og gi deg muligheten til å klatre i selskapet uavhengig om du har ledererfaring eller ikke.

Vår ekstraordinære karriereplan har ulike retninger og veier for både selgere og ledere. På denne måten har alle lik mulighet til utvikling, høyere titler og gode bonusmuligheter.

Les mer her!

Faghandel

Change er den perfekte arbeidsplassen for deg som søker en next level retail-jobb! Vi går under kategorien faghandel der våre ansatte besitter ekspertkunnskap etter et 3 måneders langt onboardingsprogram. For at du skal oppleve selvutvikling og kontinuerlig påfyll av kunnskap tilbyr vi tett oppfølging fra våre topp- og mellomledere som aktivt jobber på gulvet sammen med den operative kjernen.

Vil du jobbe for et innovativt og nytenkende retail-selskap?

Retail er ferskvare! Hos oss vil du være en del av et av de mest innovative og nytenkende selskapene i bransjen. Med vårt tette internasjonale samarbeid på tvers av landegrensene, har vi utviklet unike metoder og systemer for å kunne sikre at alle våre kunder får en eksepsjonell handleopplevelse i alle våre butikker, uavhengig av hvilken selger man møter.

Ikke vent med å søke til i morgen, søk i dag!

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
20%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Linda K. Vinje
Stilling
Butikksjef
Telefon
55093134
E-post
arken@change.com

Søk på stillingen

1. etasje, bygg A

Åpent i dag 10:00 - 21:00