Normal

Vi søker deltidsmedarbeider i 50% stilling

Vi søker en deltidsmedarbeider i 50% stilling som har lyst til å arbeide i vår spennende butikk.

Vi vil påstå at vi arbeider i Norges mest spennende retailkonsept. Normal AS har vokst seg store på kort tid, og har de siste ti årene åpnet over 420 butikker i syv land. Den første butikken i Norge åpnet i 2017, og nå teller vi over 130 butikker spredt over hele landet.

HOVEDOPPGAVER:

Arbeidshverdagen din vil være ute i butikken sammen med kundene og typiske oppgaver vil være: rydding i hyller, varepåfyll, eksponering av varer, utforske nye måter å vise fram produkter, kundeservice og veiledning, salg og ekspedering i kasse.

Vårt konsept er å selge normale varer til unormale priser, det skal være enkelt å handle hos oss, og hver handletur byr på nye overraskelser for kunden. Det er mye frihet for kreativitet i butikkdrift hos oss, og du får være med å påvirke!

Vi håper at du selv mener det er viktig å være til stede i butikken, tett på kunder og ansatte. Du bør være et forbilde for dine medarbeidere og elske å drive med salg og kundebehandling!

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Du har erfaring fra butikk
  • Du har et genuint ønske om å tilby kundene en ren og velfylt butikk, og jobber effektivt med varehåndtering
  • Du har god systemforståelse og kan håndtere mail
  • Du er målrettet og sulten på å utvikle deg selv
  • Du har gode samarbeidsevner og skaper entusiasme og trivsel blant dine kolleger
  • Du er pliktoppfyllende, flittig og møter på jobb med godt humør slik at våre kunder og dine kollegaer kan merke at du brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle sine basisvarer
  • Gode kommunikasjonsevner, og behersker skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk

ARBEIDSTID:

Arbeidstid vil primært være dag, kveld og helg.

ANNEN INFO:

Vi tilbyr:

  • Høyt tempo i en dynamisk butikk blant mange spennende varer
  • Inkluderende og imøtekommende kolleger. Hos Normal møter vi hverandre i øyehøyde, vi ønsker at kollegaer skal lykkes, og vi vil hverandre vel!
  • Muligheter for utvikling i et gøyalt selskap som er i positiv vekst!

OBS! Her går det unna, så ikke nøl med å søke! Intervjuer holdes fortløpende.

Ved stor søkermengde, kan stillingen bli besatt innen fristen er utløpt. Vi gleder oss til å motta din søknad!

Om arbeidsgiveren

NORMAL er en danskeid butikkjede. Den første butikken åpnet i den danske byen Silkeborg i april 2013, og siden den gang har mer enn 450 butikker åpnet i Norge, Sverige, Nederland, Frankrike, Finland og Portugal.

NORMAL selger vanlige produkter til unormale priser. Produktutvalget omfatter kjente merkevarer innen kategorier som hudpleie, munnpleie, sjampo, sminke og rengjøringsmidler. Alle produkter selges til faste lave priser.

Men NORMAL er mye mer enn faste lave priser og merkevarer. Målet er at kundene alltid skal få en ny og unik opplevelse ved besøk i en av butikkene. Derfor blir det faste sortimentet av kjente merkevarer kontinuerlig supplert med nye og spennende varer som finner veien til hyller og podier.

Det labyrintaktige butikkoppsettet inviterer kundene til å gå på skattejakt etter produkter fra kjente og ukjente merkevarer, og det vil alltid være en ny overraskelse som venter rett rundt hjørnet.

Om stillingen

Stillingstittel
Deltidsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
50%
Søknadsfrist
15.03.2022
Tiltredelse
Snarest
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Monica Nedrebø
Stilling
Store Manager
E-post
monned@normal.no

Søk på stillingen

1. etasje, bygg B

Åpent i dag 10:00 - 21:00