Lampehuset

Vi søker ny superselger!

Bor det en konkurranselysten selger i deg? Har du masse energi og engasjement overfor kunder? Har du et øye for detaljer og interiør?

Ønsker du å være en del av et team som brenner for å levere Norges beste handleopplevelser hver eneste dag?

Vi ser etter deg som liker å selge, og som brenner for å gi kunden ekstraordinær service. Sammen med resten av teamet vil du være med på å gi kunden Norges beste handleopplevelse!

Våre viktigste ressurser er alle våre fantastiske kollegaer som jobber, lever og brenner for det vi gjør i Lampehuset. Vi vet at Lys skaper hjem - hver eneste dag. Derfor har utvikling en sentral rolle i hverdagen vår.

Vi søker deg som har god erfaring fra salg og som viser energi og engasjement i kundekontakten. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse hos Lampehuset som avgjør om de ønsker å handle hos oss, og du ønsker å gi alle kunder den beste kundebehandlingen.

På grunn av store svingninger i sesong vil det bli mer jobb i høysesong og noe mindre jobb i lavsesong. Stillingen 10-30%.

Vi ser for oss at du

  • Er serviceinnstilt og gir det lille ekstra for hver enkelt kunde
  • Er en dyktig formidler og relasjonsbygger
  • Har en "can-do-attitude" og alltid ser muligheter for salg
  • Har konkurranseinstinkt og motiveres av å levere resultater og nå mål
  • Liker å lære nye ting og deler gjerne kunnskap og ferdigheter med andre
  • Har suksessfull, dokumenterbar erfaring fra salg
  • Arbeider godt i lag med andre
  • Kan jobbe selvstendig og representere Lampehuset som en god ambassadør

Lys skaper hjem!

Vi i Lampehuset vet hvor viktig det er med riktig belysning i hjemmene våre. Hjemmet er hvor vi skal kunne være oss selv, koble av og tilbringe gode stunder med familie og venner.

Lys skaper hjem, og vi i Lampehuset lever av å bistå hver enkelt kunde med å skape hjem med lys, så nettopp deres hjem blir akkurat slik de drømmer om! I Lampehuset legger vi vekt på grundig veiledning til våre kunder. Vi setter dermed ekstraordinært fokus på deg og din utvikling, slik at du kan nå dine mål og sette ekstraordinært fokus på kundene våre.

Akkurat som alle hjem trenger litt forskjellig lys så trenger Lampehuset forskjellige medarbeidere. Vi ser på mangfold som en styrke og håper du vil søke på stillingen hos oss hvis du kjenner at vi kan være riktig sted for deg!

Foruten salg og kundeveiledning, er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man står, går, løfter og monterer.

Arbeidstiden er innenfor butikkens åpningstid, og varierer med dag-, kveld- og helgevakter.

Er du den vi ser etter? Da vil vi høre fra deg i dag!

Om arbeidsgiveren

Lampehuset har siden 1959 levert lys og lamper til norske hjem. Vi er stolte over vår historie, og at vi etter 60 år fortsatt lykkes godt med å være et attraktivt selskap for kunder og medarbeidere - noe som bevises ved at vi er landets ledende og sterkest voksende belysningskjede. Vi mener at Lys Skaper Hjem, og at vi skal ha Norges Beste Handleopplevelse. For å oppnå dette mener vi at vi må være bedre i morgen enn vi var i dag. Vi i Lampehuset ser på utvikling som kontinuerlig, derfor etterstreber vi alltid forbedring og endring som driver oss videre og som sørger for at vi også er vinnere i morgendagens varehandel.

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
10-30%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje, bygg C

Åpent i dag 10:00 - 21:00