Wagner

Wagner søker sommerhjelp

Vi søker etter en dyktig selger til vår butikk, med stort konkurranseinstinkt og genuin interesse for god kundeservice og mote.

Som ansatt i Wagner fungerer man som selger i butikk med hovedfokus på salg og eventyrlig service, man skal ta regi og tilføre kompetanse og energi til ansatte i butikken. Du skal aktivt bidra til å nå butikkens målsetninger og budsjetter, og du må kunne dele erfaringer med medarbeidere og kunder. Du skal i team med butikksjef arbeide for å utvikle butikken til dens fulle potensiale. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene og hverdagen vil bestå av alt fra kundebehandling, vareplassering, merchandising, kursing, supplering mm.

Det forventes at du tilegner deg kunnskap om hele varesortimentet. Samtidig må du ha øye for de små detaljene som gjør at butikken skinner. Du må ha stor arbeidskapasitet og du må være forberedt på å yte det lille ekstra. Du elsker å by på deg selv, jobbe med mote og design, og ikke minst kundeveiledning.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Som person er du strukturert, positiv, effektiv, sympatisk, fleksibel og jobber godt i team. Ansvarsbevissthet, kremmerånd og gjennomføringsevne er egenskaper vi søker etter. I tillegg må du være selvstendig og kunne ta eget initiativ. Forståelse for eventyrlig kundeservice og salgsteknikk er viktig, og er du en "sulten" selger med lidenskap og ambisjoner er dette stillingen for deg!

Om stillingen

Stillingstittel
Sommerhjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
etter avtale
Kontaktperson
Syed
Stilling
Butikksjef
Telefon
40102157

Søk på stillingen

Gågaten, bygg B

Åpent i dag 10:00 - 21:00