Meny
 

Zizzi

Trives du i et engasjert og resultatorientert møte i en internasjonal kjede i rivende utvikling, hvor lidenskapen for salg og mote er drivkraften?


Zizzi søker butikksjef!

Snarest!

Søknad med CV sendes til kristine@xpansion.no

Da er jobben som butikksjef for Zizzi kanskje noe for deg! Vår nåværende butikksjef begynner i den nye Zizzi butikken som skal åpne på Galleriet i april, og vi ser derfor etter ny leder til Åsane butikken.

 

Vi søker en butikksjef som går foran og viser veien, og som brenner for salg og mote. 

Som butikksjef i Zizzi er du ansvarlig for den daglige driften, og for at ditt team sørger for fantastiske salgsresultater med utgangspunkt i å tilby den beste og mest inspirerende shoppingopplevelsen for våre kunder.

 

Våre forventninger til deg:

Du har erfaring med både salg og ledelse, har god forretningsforståelse og er ikke redd for å ta ansvar og beslutninger. Du er vedholdende, arbeider strukturert og har gode rutiner. Din lidenskap for salg og ledelse kommer til uttrykk gjennom din evne til å begeistre omgivelsene dine, din vilje til å vinne og din lyst til å yte enestående service for kundene våre. Du går foran som et godt eksempel for teamet ditt ved selv å yte fantastisk kundeservice både på gulvet, i prøverommet og ved kassen, samtidig som du trener opp og coacher ditt salgsteam.

Du interesserer deg for mote og har sans og interesse for styling. Du har kunden i fokus og sørger for at butikken din alltid er klar for kundene, med inspirerende og kommersielle produktpresentasjoner og vinduer med høy moteprofil.

 

Dine ansvarsområder er å:

  • Sørge for sammensetning av et resultatorientert og motivert vinnerteam, inkludert rekruttering, coaching og kompetanseutvikling
  • Ha overblikk over varesortimentet, topplister og salgsfremmende aktiviteter, slik at du sørger for at vi er klar for kundebesøk til enhver tid
  • Arbeide strukturert med visual merchandising og sikre kommersielle varepresentasjoner og vinduer med høy motefaktor
  • Samarbeide med ledergruppen for å optimere butikkens resultater innen salg, drift, rekruttering og medarbeiderutvikling
  • Organisere og prioritere oppgaver i forhold til behov, resultater og mål  

 

Vi kan tilby deg:

En spennende og variert jobb med lederansvar, kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi blir du en del av et engasjert og inspirerende team i Europas ledende fashion brand i +size-segmentet. Vi er i konstant utvikling og ekspanderer kraftig, og det finnes muligheter for å skape en internasjonal karriere innenfor Zizzi.


Høres dette spennende ut, og tenker du at stillingen kunne vært en jobb for deg, er du velkommen til å sende inn din CV med en kort og motivert søknad.


Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med vår rekrutterer Kristine Bang Abelsen i XPANSION AS på tlf. 40 45 49 22. Vi evaluerer søknader og avholder intervjuer fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad merkes Butikksjef Zizzi Åsane. Du kan søke her: https://bit.ly/2RiHy9g

 

 

Om arbeidsgiveren
Zizzi har vært en viktig aktør innenfor curvy fashion-bevegelsen siden år 2000.

Vi har som leverandør aldri vært i stand til å slutte oss til en stigmatisering av bransjen som plus size klær. Hvorfor skal kurvede kvinner nøye seg med alminnelige klær, når andre kvinner kan få mote?

Zizzi som brand kjennetegnes ved en ekte lidenskap for kundene våre og deres behov. For Zizzi handler det alltid om å fokusere beinhardt på personligheten til den neste generasjonen av formfulle kvinner. Cool curvy fashionistas er stolte av figuren sin, og vil derfor ha flott mote for formfulle kropper.

Det å designe curvy fashion er ikke en enkel oppgave. Som moteleverandør tolker Zizzi kontinuerlig kommende trender og tendenser, og kombinerer dette med knowhow om passform og materialvalg, som kan fremheve de kvinnelige kurver. Det er nettopp denne kombinasjonen som er grunnlaget for en curvy fashion suksess.

Med mer enn 120 konseptbutikker og mer enn 1000 salgssteder har vi en bred kunnskap og er godt på vei til å erobre Nord-Europa.

Zizzi har derfor spennende kolleksjoner med et bredt spekter av attraktive produkter i forskellige kvaliteter. Unike kombinasjoner av farger, kvaliteter, silhuetter og detaljer, som dekker våre kunders forskjellige behov.