Norsk klokkedesign 69 grader nord

Bruvik klokke
Klokkene koster fra 17.000,- til 20.000,-
Bruvik klokke
Bruvik klokke

BRUVIK SENJA er navnet på den nye klokkemodellen fra BRUVIK - som du finner hos Kleiveland Ur & Gull.

Modellen har klare designtrekk og detaljer som henter sin inspirasjon fra Senja.

Senja er Norges nest største øy. Øya omtales som et Norge i miniatyr med sine spektakulære fjell, kritthvite strender og ville natur. Senja er en naturperle med lange tradisjoner for fiske og i dag ligger Nord Norges største fiskeri på øya.

Rune Bruvik etablerte Bruvik Time AS i 2009 og er designer for merkevaren BRUVIK FINE TIMEPIECES.

Han har sitt opphav fra Bruvik på Osterøy og vokste opp med bilturer fra Vestlandet til Vesterålen der hans mor igjen er oppvokst. Det var naturlig for Bruvik å se mot kjente trakter for inspirasjon til en helt ny klokkemodell.

Rune Bruvik sier selv at ”Nord Norge har en helt magisk natur, og Senja er for meg alt det beste av norsk og nord norsk natur samlet på en øy. I tillegg er Senja en ”underdog” i forhold til mer kjente Lofoten, og det passer BRUVIK ypperlig som, da vi er et microbrand i ur- bransjen dominerte av kjente store merkevarer”

Den 42mm store urkassen i børstet 316L stål, og den unike bezelringen med repeterte triangler som symbol for de mange unike fjelltoppene på Senja gir et spennende og unikt uttrykk. De rette geometriske og dramatiske formene gjenspeiler de bratte fjellsidene ned mot de vakre fjordene, og en sandblåst, matt urskive med fiskegar-mønster forteller øyas historie. På baklokket finner vi kart av Senja.