Vilt på menyen

rype-i-flotesaus
Hjortefilet med risotto
reinsdyrtaco-i-potetlefse-med-tyttebaerromme
Reinsdyrtaco i potetlefse med tyttebær rømme!
reinsdyrskav-med-syltede-gronnsaker-og-hoisin
Reinsdyrkav med syltede grønnsaker og hoisin.saus.!
Viltgryte med eple og selleri
Viltgryte med eple og selleri.
elgburger-med-kantareller-og-sprøstekt-bacon
Elgburger!
rype-i-flotesaus
Rype i fløtesaus!
ytrefilet-av-hjort-med-pastinakkpure-og-viltsaus
Ytrefilet av hjort med pastinakkpure og viltsaus!
skål-med-rotmos
Rotmos!
rodbetsalat-i-skal
Rødbetsalat!

Du trenger ikke å gå på jakt for å nyte høstens viltkjøtt. Alt du trenger til årets kanskje deiligste middager finner du i våre butikker.

Norske skoger, fjell og vidder huser en av landets ypperste delikatesser - viltkjøtt. Året rundt finner du dette i frysediskene i matbutikkene her på senteret, men fra midten av oktober får du kjøpt det ferskt hos Meny. Vilt er kjøtt fra dyr som har levd gode liv, og er mat for de store anledningene og når du har lyst til å nyte noe ekstra godt. I tillegg får du nå også alt det gode tilbehøret som hører høsten til; sopp, bær og knasende rotgrønsaker. Sett elg, rype, hjort eller reinsdyr på menyen, og inviter til høstkos!

Viltkjøttet har en lang og tradisjonsrik plass i det norske kjøkkenet, men med moderne tider kommer det selvsagt også moderne oppskriftsvariasjoner. Hva med å hente inspirasjon fra Mexico? Med reinsdyrkjøtt, tyttebær, rømme og potetlefser kan du invitere til en annerledes tacofredag i høst.

Test ut oppskrift på reinsdyrtaco!

Er det det asiatiske kjøkkenet som ligger mathjertet ditt nærmest, kan du teste ut reinskav med syltede grønsaker og hoisin-saus.

Elgkjøtt er manges favoritt, og også her kan man være kreativ. Skogens konge smaker faktisk kjempegodt på pizza og i hamburger. Sjekk ut deilig oppskrift fra Meny!

Klassikerne slår heller aldri feil

Ovnsbakt rypebryst med fløtesaus og potetmos, ytrefilet av hjort med pastinakkpurre og viltsaus, elgstek med gulrøtter og rosenkål - garantert vann i munnen og fornøyde ganer!

Tilbehøret er viktig, enten du går for det tradisjonelle eller det mer eksperimentelle. Prøv gjerne saltbakt sellerirot, rødbetsalat med balsamico eller en digg rotmos.

Oppskrift ROTMOS

Oppskrift SALTBAKT SELLERIROT

Oppskrift RØDBETSALAT MED BALSAMICO

God høst & Bon Appetitt!