Tips til basisgarderoben

Damemodell i beige blazer, skjerf, jeans, beige vest og sneakers
Mos Mosh blazer, 2600,- & Designer Remix t-skjorte, 799, Philippa, Strikkevest KappAhl, 299,-, Jeans Gina Tricot, 599,-, InWear ullskjerf, Fellini, 1000,-, Modo briller, Synsam, 2500,-, Duffy sneakers, Mani, 699,-, Chanel smykke, Philippa, 1800,-, Strømper, Lindex, 79,50,-
Damemodell i beige vest og hvit t-skjorte, nærbilde av ben med jeans og hvite sneakers
Bilde 1: Designer Remix t-skjorte, Philippa, 799,-, Strikkevest, KappAhl, 299,-, Jeans Gina Tricot 599,-, Modo briller, Synsam, 2500,-, Chanel smykke, Philippa, 1800,- Bilde 2: Veske, Gina Tricot, 349,-, Jeans Gina Tricot, 599,-, Duffy sneakers, Mani, 699,-, Strømper, Lindex, 79,50,-
Dame med hvit skjorte, produktbidler av dressjakke, veske, hvit bluse og kåpe
Modell: Tricot skjorte, Deguy, 995,- Produkter: Inwear blazer, Emilie, 2000,-, Saddler veske, Bagorama, 1499,-, Minus bluse, Emil, 700,-, By Camilla Pihl kåpe, Philippa, 5500
Hånd som holder kjede og nærbilde av anheng
Maanestein smykke, Kleiveland Ur & Gull, 1350,-

Klassiske og tidløse plagg som du kan kombinere med alt, er sikre vinnere i en garderobe.

De fleste har vel stått foran et fullt klesskap og tenkt at de ikke har noe å ha på seg. Da er det lurt ha en basisgarderobe, plagg du vet funker uansett humør. En basisgarderobe består av tidløse klassikere, som er fine sammen, men også enkle og kombinere med sesongens trendplagg.

Basisgarderoben skal ikke utgjøre hele klesskapet ditt, den utgjør bare en liten del. Tanken er at denne delen kan du ha lenge, så vil resten av garderoben bestå av trendy nyheter, gamle favoritter og kanskje noen vintageskatter. Selv om basisgarderoben holder seg i nøytrale farger, trenger ikke resten av garderoben å gjøre det, men klassiske farger som hvit, grå, sort og beige holder seg i mange år.

Dressjakke

Dette er jakken du kan bruke til alt. Den er kul til jeans, t-skjorte og sneakers, den gir et røffere uttrykk til en romantisk kjole og den er stilig til en herrebukse og skjorte. Du kan bruke den som en ytterjakke med hettegenser eller ullgenser under, eller du kan ha den under en kåpe på kaldere dager.

Hvit skjorte

Alle klesskap bør ha en klassisk hvit skjorte som du kan bruke til både jeans, skjørt, herrebukser og chinos. Velg en i bomull av god kvalitet som sitter godt og med et snitt du liker. Nå skal de være litt store og med et rett snitt, en klassisk herreskjorte. Ha den åpen med en singlet under og et belte i livet, eller ha en over en jeans for en avslappet look.

Jeans

Jeans blir vi aldri lei, og dette er plagget du kan style både opp og ned. Bruk den med en romantisk bluse og pumps eller med t-skjorte og sneakers. Velg en modell som passer din stil og som du kan ha i flere sesonger.

Hvit t-skjorte

Hold det enkelt, en hvit t-skjorte er allsidig og ser bra ut til det meste. Bruke den til jeans, med en hvit skjorte eller dressjakke over. Til dressbuksen blir du klassisk cool og enten det er jeansskjørt eller paljettskjørt, så er det kult med en enkel hvit t-skjorte. Velg en i god kvalitet, som tåler flere runder i vaskemaskinen, så har du en klassiker lenge.

Kåpe

En klassisk kåpe er en selvskreven kandidat i basisgarderoben. Den kan du bruke til både hverdag og fest og den er like fin til kjole som til jeans. Velg en i nøytral farge som beige, sort eller mørk blå, så vil du alltid holde deg varm og stilig.

Det lille ekstra

Vesker og smykker hører med til et antrekk, enten det er til jobb eller hyggelige lag med venner. En klassisk skinnveske vil holde seg i mange år og enkle smykker i gull er tidløse.

Har du basegarderoben på plass, vil du alltid ha antrekk som er klassiske, stilige og evigaktuelle. Så kan du tilføre din stil med sesongens trender eller gamle favoritter.