7 gaver til henne på Valentinsdagen

En rosa boks med saks, klokke, parfyme og kosmetikk for dame
Parfymeflaske på beige mykt underlag
Rosa roser i en firkantet boks

Valentinsdagen er en perfekt dag til å vise at du verdsetter henne ekstra høyt. Velg mellom disse syv gavetipsene – eller sett sammen flere.

1. Smykker

Gi henne en gave som varer: Et lekkert smykke, et armbånd, fine øredobber eller en ring. Obs! Vi vet alle at diamanter varer evig, men hvis du skal kjøpe en ring må du passe på at du gir henne en ring med diamanter og ikke en diamantring (med mindre du faktisk skal fri).

2. Parfyme

Gi henne noe hun kan bruke. Velg en parfyme som minner deg om din kjære og la det bli hennes personlige duft. Det kan enten være en hverdagsparfyme eller en som er forbeholdt spesielle anledninger. Dersom hun har en favorittparfyme som hun er trofast til, kan du kjøpe dusjsåpe eller fuktighetskrem i samme serie.

3. Duftlys

Apropos delikate dufter; duftlys er en fin måte å sette stemningen på. Med andre ord bør gaven tas i bruk umiddelbart og gjerne i kombinasjon med avslappende musikk og de to neste punktene.

4. Blomster

Røde roser er det tryggeste og vanligste alternativet. Selv en lite romantisk skeptiker setter pris på å få røde roser på Valentinsdagen. Møter du ikke din kjære på Valentinsdagen, kan du sanke kjærestepoeng ved å sende blomster på døra. Husk at prikken over i-en er det personlige kortet.

5. Velværeprodukter

Gi henne en pause i hverdagen. Gå inn på badet og ta en sniktitt i skapet hennes. Sjekk hvilke produkter som begynner å gå tomme og erstatt disse med nye produkter. Har dere badekar kan du fylle det til hun kommer hjem. Hell i deilig skum og gjerne litt badesalt. Dersom du har kjøpt blomster kan du ta bladene fra en av blomstene og over boblene.

6. Klær

Har du en kjæreste som ofte spør «Kan jeg ha på meg dette»? Gi henne noe hun vil se rålekker ut i. Da vet hun at antrekket er «godkjent av deg». Dersom du ikke vet hvilken størrelse hun bruker, bør du ta en titt inn klesskapet hennes på forhånd. Husk å sjekke flere plagg og velg den størrelser hun har flest plagg i.

7. Undertøy

Har du allerede vært gjennom disse gavene tidligere år? Da er tid for neste utfordring: Nemlig undertøy! Det er en gave fryktet av de fleste kjærester fordi man tror at det er så vanskelig. Det behøver det ikke nødvendigvis å være, særlig ikke dersom man har husket forarbeidet med tanke på størrelse.

Husk å sjekke størrelsen på undertøy som hun faktisk bruker, og ikke de ubrukte BH-ene som ligger bakerst i skuffen. Velg så et nytt og lekkert undertøysett i en spennende farge som gjerne er litt ekstra luksuriøs.