Dette er årets lekreste vår- og sommerkjoler

Dame i blomstrete blå, hvit og grønn kjole holder blomsterbukett
Philippa: ByTimo-kjole, kr 3299,-
kollasj med dame i midikjole i blått og hvitt rutete mønster
Lindex: Midikjole, kr 499,-
soya consept kjole
Emil: Soya Consept kjole, kr 699,-
ane mone kjole
Emil: Ane Mone kjole, kr 899,-
rosa kjole
KappAhl: Rosa kjole, kr 699,-
kollasj med mange fargerike kjoler
Emilie: Saint Tropez kjole // Lindex: Omslagskjole, kr 499,- // Floyd: Midikjole, kr 1099,- // Gina Tricot: Stroppekjole, kr 399,- // Floyd: Omslagskjole, kr 999,- // Philippa: ByMalina silkekjole

Kjoler er perfekte til alle anledninger (synes vi!), og denne sesongen er det optimistiske, glade og energiske farger som gjelder.

Etter to år med sosial distanse, hjemmekontor og kanskje litt for mange dager i sofaen med grå joggebukse, er det på tiden å feire livet – og sommeren!

Stropper

Stropper blir stort i sommer! Ikke bare de kroppsnære kjolene med tynne spagettistropper, men også romantiske kjoler med brede stropper, rysjer og kapper. Og for de ekstra varme sommerdagene? Gå for en helt enkel stroppekjole for en drømmedag på stranda!

Skjortekjole

Er du av typen som gjerne har litt for dårlig tid om morgenen? Da er skjortekjolen perfekt! På rekordtid oser du stil og eleganse på en «jeg har ikke stresset i det hele tatt»-måte! Velg gjerne naturmaterialer som lin eller bomull – naturlige materialer som puster godt i sommervarmen.

Romantisk sommerkjole

Trenden med puffermer fortsetter, og i sommer vil vi se mange romantiske sommerkjoler med rysjer, volum og kapper. Like fine til hverdags med sneakers eller lave sandaler, som til fest med høye hæler og et belte i livet!

Lekkert tilbehør

I butikkene våre finner du også lekre cardigans, ponchoer, smykker og tilbehør som matcher kjolene – på den måten lager du din sommerstil 2022!

God sommer!