Inspirasjon til hagen og uterommet

hagemøbler på brygge ved sjøen
Lekker sofagruppe i rotting fra Home & Cottage. Bordet kan også brukes som pall til beina.
forskjellige blomsterpotter med masse forskjellige planter og blomster i
Hos Rusta finner du krukker og potter i utallige varianter. Og til en rimelig penge.
masse puter med forskjellige mønstre og farger
Puter i alle farger og ulike mønstre - fra Rusta.
åpent drivhus med grønne planter i og rundt
Drivhus fra Rusta.
flere fargerike rislamper som henger i ett tre
Lekre rislamper fra Rusta.
hage med stor grill med tallerkener og urter på
Grill fra Rusta.

Det er vår, og på tide å åpne dørene til stue nummer to – hagen, terrassen og balkongen! Hos oss finner du alt du trenger for å innrede inspirerende uterom

I våre butikker finner du alt fra utemøbler og belysning til treheller, krukker og terassevarmere. Legg til noen fine detaljer som matter, puter og stearinlys, og resultatet blir et koselig rom utendørs. Her kan vår og sommer virkelig nytes. Det er virkelig tid for å åpne opp dørene til stue nummer to; hagen, terrassen og balkongen! VI GLEDER OSS!

Utemøbler

Det er mange muligheter når du skal finne møbler til uterommet. Både hos Rusta og Home & Cottage får du funksjonelle og komfortable møbler som passer til små og store uterom. Sjekk ut Torino , loungemøbel fra Rusta som har innebygget oppbevaring i form av to skuffer. Hvis du snur en skuff opp-ned, passer den perfekt som bord – genialt dersom du har liten plass! Eller hva med en digg hvilestol du kan nyte solen i? Eller et kafésett, slik at du kan invitere en venn eller to på kaffe?

Planter

Planter er prikken over i-en i et hvert uterom. Plant av gledens lyst, både i krukker, spann og rett i jorden, og se hvordan en litt kjedelig hage bokstavelig talt blomster opp til en oase. Blomster & planter finner du hos Toppe Blomster og Gartneren, og fine potter og krukker hos bl.a. Home & Cottage, Rusta, Kremmerhuset, Nille og Glass Thomsen.

Hos Rusta finner du det meste du trenger for å lykkes med dyrkingen:

  • frø og plantingstilbehør
  • krukker, balkongkasser, drivhus, pallekarmer og vanningsutstyr
  • hagetøfler og støvler

Bruk tekstiler også utendørs

Lag en personlig og lekker uteplass med pledd, puter og gulvtepper. Da får du en ekstra koselig plass hvor du virkelig kan slappe av. Du kan også bruke gulvtepper som er laget spesielt for bruk utendørs, disse skaper fine soner i utemiljøet. Har du god plass kan du skape flere slike soner, som en spiseplass, et loungeområde og en lun krok for å sole seg i.

Lys opp uteplassen!

Ekstra hyggelig er det med lange vår- og sommerkvelder ute. Med utebelysning blir dagene lengre, også etter mørkets frembrudd. I skinnet fra lykter, rislamper og lysslynger blir det garantert god og lun stemning. Utebelysning finner du hos Lampehuset, Rusta, Glass Thomsen, Elkjøp og Power.

Utekos - uansett vær!

Sosialt samvær utendørs trenger ikke begrenses selv om du bor i Norges våteste by! Sett opp en paviljong, en pergola eller et partytelt, og lag et fleksibelt ekstrarom som tåler litt nedbør. Med terrassevarmer og deilige, myke tepper kan du også sitte ute dersom temperaturen ikke holder seg på topp. Hos Rusta finner du pergola, og terrassevarmere hos Elkjøp og Power.

Ingen sommer uten grill

Grilling er en av sommerens desidert mest populære aktiviteter, og hos Elkjøp og Power får du stort utvalg. De har både gassgriller og kullgriller, alt etter hva du foretrekker. Utstyret til matlagingen, borddekkingen og serveringen finner du i en av våre mange interiørbutikker.

Utvid grillrepertoaret med grillene fra Rusta som er merket med Gastronomy System.

  • En Gastronomy System-rist har et hull i midten der du kan plassere en wokpanne, stekepanne eller pizzastein fra samme serie
  • Perfekt hvis du vil flytte kjøkkenet ut i sommer!
  • Hos Rusta finner du griller i forskjellige utførelser og prisklasser, samt praktisk grillutstyr og brensel som grillkull, briketter og gass.