Sesongens blazere: Like fine til hverdags som til fest!

dame i lilla blazer og lilla og hvit bluse
Deguy: Dress fra Rue de Femme, bukse kr 1199,- , jakke kr 1590,- / Match: Donna skjorte, kr 699,- / Bjørklund: Øredobber, kr 699,-
dame i blå blazer og hvit bluse og bukse
Deguy: PBO blazer, kr 1980,-
dame i grønn blazer, hvit t-skjorte og jeans
dame i grønn blazer
Floyd: Grønn blazer, kr 1199,-
dame i lyseblå blazer og hvit bukse
lyseblå blazer
Emil: Gerry Weber blazer, kr 1999,-
grønn og hvit mønstret blazer
dame i grønn og hvit mønstret sett, blazer og bukse
Gina Tricot: Blazer, kr 799,- og dressbukse 599,-.

Ja, det er bare å innrømme det: Vi elsker blazere!

Et plagg som funker like godt på jobb som på fest (og denne sommeren blir det fest!), og som enkelt kan kombineres med alt hva du ellers har i klesskapet ditt. Her er sesongens lekreste varianter.

Uansett om du kombinerer den med jeans og en pen bluse, eller har den utenpå en fin sommerkjole; blazeren setter prikken over i-en på antrekket, og gir deg umiddelbart en ekstra pyntet og elegant look.

Oversized

Oversized blazer har vært den virkelig store trenden et par år nå, og holder seg populær også denne sesongen, både blant moteprofiler og oss vanlige dødelige. Om du er ekstra trendbevisst kan du gjerne gå for en som har litt mer firkantet fasong – og gjerne harde skulderputer!

Tidløst

Om du ønsker deg en blazer som kan gi deg mange kombinasjonsmuligheter bør du se etter en tidløs modell som kler din fasong, gjerne i farger som sort, grått, hvitt eller beige.

Matchende dressbukse

Og du! Når du er innom senteret på jakt etter vårens blazer: Se om du finner en dressbukse du kan kombinere den med! Ved å kombinere en blazer med en matchende dressbukse, får du nemlig en hel dress som gjør deg stilig og elegant på jobb – eller på fest, med et par høye hæler og fine smykker som ekstra krydder!