Sminketrendene som gjelder nå

Nærbilde av ansiktet til en smilende kvinne med blomsterkrans og krøller i håret
Nydelig blomsterkrans fra Gartneren. Pris på forespørsel. Foto fra flerbrukshall i Åsane Arena.
Highligter fra Guerlaine på nøytral bakgrunn
Rosa lipgloss fra Clarins på nøytral bakgrunn
Brynsgele fra Anastasia på nøytral bakgrunn
Til venstre øverst: Guerlain Terracotta Stick foundation fra Kicks 455,- / Til høyre øverst: Clarins Lip Comfort Oil Shimmer fra Kicks 200,- / Nederst: Anastasia Brow Freeze fra Kicks 265,-
Blushstick fra Guerlaine på nøytral bakgrunn
Maskara fra Camilla Phil på nøytral bakgrunn
Til venstre: Guerlain Blushstick fra Kicks 475,- / Til høyre: Camilla Pihl Beauty That Perfect mascara fra Vita 249,-

Den naturlige trenden fortsetter, og vi har mer fokus på øynene enn noen gang. La deg inspirere av vårens sminketrender.

Våren er her, noe som betyr at butikkhyllene bugner over av lekre nyheter. Denne våren vil vi fylle sminkepungen med sminkeprodukter som får huden til å gløde. I år skal nemlig huden fremstå som glassaktig. Trenden kommer fra Sør-Korea og går ut på at huden skal være så jevn, glatt og gjennomfuktet som mulig, slik at den nesten ser transparent ut.

Slik får du looken

Denne looken krever mye fukt til huden, så her er det viktig med en god fuktighetskrem. Bruk i tillegg en fuktighetsspray både før og etter du har tatt på sminken. Dette vil gi ekstra fukt, samt gjøre at sminken smelter inn i huden. Når fuktsprayen har trukket godt inn i huden, kan du påføre en primer med shimmerpartikler, etterfulgt av en lett foundation eller farget dagkrem. Bruk en kremrouge i kinnene og legg deretter en krem-highlighter på kinnbenene. For å fullføre looken, kan du gre brynene oppover med litt brynsgele og avslutte med en lekker lipgloss.

Øyne i fokus

I år dukket en del sterke farger opp på catwalken, noe som gjenspeiler seg i årets sminketrender. Denne våren er det spesielt fokus på øynene, og vi ser at både farget øyenskygge og eyeliner, samt fox eye ala Kendel Jenner, troner øverst på listen.

Tips!

Legg øyenskygge i en sprek farge både over og under øyet, og dus den ut for en mer naturlig look. Du kan også bruke øyenskyggen til å legge en vinget eyeliner ved hjelp av en brynskost og litt vann.

Fargerikt øyeskyggepalett fra Naked på nøytral bakgrunn
Urban Decay Naked Ultra Violet Palette fra Kicks 560,-