Trygg handel

Vi på Åsane Storsenter tar selvsagt smittevern på høyeste alvor, og har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

Det er spesielle tider vi lever i nå og vi ønsker at alle som besøker Åsane Storsenter skal føle seg trygge. Smittevern er viktig, og her er vi sterkest om vi jobber sammen. Vi har iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret, og økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder. I tillegg har vi samlet noen tips til hvordan vi sammen kan gjøre handelen så trygg som mulig:

Bruk hele åpningstiden

Hvis du kan, så ta turen utenom de typiske rush-tidene. Da er det færre kunder her, men alle butikker står klare for å hjelpe deg.

Husk meteren og munnbind.

Det er lett å glemme, men veldig viktig; så hold avstand i meter ( - men ikke i hjertet <3). Vi har god plass på senteret - men hvis det er vanskelig å holde avstand, bruk munnbind! Er du i tvil, så bruk munnbind. Vi oppfordrer alle til å følge de lokale retningslinjene.

Ha rene hender/bruk antibac.

Håndhygiene har aldri vært viktigere! Det står antibac ved alle innganger til senteret og butikkene har også egne, så bruk det før du går inn.

Hold deg hjemme om du er syk.

La oss sammen skape en trygg handel, vise omsorg og ta vare på hverandre. På avstand <3

Sammen skaper vi en trygg handel

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.

Rundt emblem med teksten: Sammen skaper vi trygg handel