Bilder til vårens kampanje er tatt på Toppe Gartneri!

gartneriet og toppebua hos toppe gartneri
dame med rødt hår poserer i drivhus med turkis bluse, beige bukse og turkis og lilla veske
sjefen hos toppe gartneri flytter planter
person som går med to planteampler på ett gartneri
salathuset hos toppe gartneri
dame i lysegrønn, luftig kjole, rødt hår, blå strømpebukser, holder blomsterbukett i drivhus
agurkhus hos toppe gartneri

De lekre motebildene til årets vårkampanje har vi tatt hos Toppe Gartneri.

Og resultatene kan du se her!

Toppe Gartneri

Gartneriet er et familiedrevet gartneri på Toppe i Åsane, som produserer blomster og grønnsaker av høy kvalitet. Gartneriet ledes av Nils Gunnar Toppe, med god hjelp fra resten av familien. De har produsert de lekreste kortreiste blomster til bydelen helt siden 1955, og er en institusjon i Åsane. Erik Toppe startet første blomsterbutikk på gamle Åsane Senter da det åpnet i 1976. Han hadde tidligere solgt blomster på torget i Bergen. Vi er veldig stolt over å ha ikke bare en – men to - blomsterbutikker drevet av Toppe her på senteret, som produserer alt du trenger av blomster til både hage og hus. Toppe Blomster på bygg A og Gartneren på bygg B.

Grønnsaksproduksjon

Grønnsaksproduksjon startet de opp igjen med i 2020 - 50 år etter det sist var produsert grønnsaker på gården! De produserer salater og urter i drivhus gjennom store deler av året. I sommersesongen dyrker de også en rekke frilandsgrønnsaker, i tillegg til tomat og agurk i drivhus. Store deler av deres kortreiste salatproduksjon er Solstrand Hotell på Os fast mottaker av. Resten av det som produseres selges i deres lille selvbetjente gårdsbutikk kalt Toppebua. Her er det vipps og selvbetjening som gjelder, og bor du i Åsane kan du stikke innom her akkurat når det passer deg for grønnsaker, blomster og div. andre kortreiste skatter!

Jordbær

I 2022 startet de som smått med jordbærproduksjon, og det ble så populært at i år satses det for fullt. Jordbærene blir å finne i butikkene på senteret til sommeren, og det er bare å glede seg. Det er de beste vi har smakt!

De er en usedvanlig gjestfri og hyggelig gjeng som arbeider på gartneriet, og har du lyst på en kortreist utflukt oppfordrer vi deg til å ta turen til Toppe Gartneri for å oppleve et mangfold og utvalg de er trygge på du ikke finner noen andre steder!