Gøy lørdag full av høstinspo, latter og rabatter!

dame viser høstmoter i gangfelt på åsane storsenter
happy dame med krøller og hettegenser
Halvfigur bilde av damemodell med rutete skjørt, mønstret veske, sorte strømpebukser og sorte chunky sko med beige såle
barn med fin ørepynt

Gled deg til en lørdag (23/9) full av høstinspirasjon og aktiviteter! Det blir mye gøy som skjer hos oss denne dagen. Håper vi sees!

Think Hair Wear

Lørdag kl 12-16, utenfor salongen, er det GRATIS Quick Fix på håret! Det blir også 40% rabatt på hull i ørene og 25% rabatt på alle varer (unntatt GHD) inne i salongen denne dagen. Ingen tid å miste!

Ramm av Ramsvik Frisør

Få 30% på produkter, og 20% på GHD og K18. De første 20 kundene får også en eksklusiv goodiebag! Fra kl. 12: Utforsk GHDs produktsortiment med en representant som viser deg de nyeste trendene og beste tipsene. Handler du el. har behandling for over 800,- kan du bli med i konkurransen og vinne en GHD curve Thin wand - det blir hårreisende spennende! PS: Er du Åsane Venn kan du få tilbudet allerede fra torsdag 21/9!

Change

Åpner outlet vis a vis butikken! Sterkt reduserte priser på undertøy, loungewear, nattøy, badetøy med mer.

Floyd

De herlige jentene fra Tertnes håndballelite blir modeller for dagen (kl 13-16), og svinger innom Floyd for å vise frem høstens nyheter. Du kan også få 25% på FLOYD-varer og en ekstra 100,- i rabatt på alle salgsvarer. Det er en god grunn til å ta turen!

Kleiveland Ur & Gull

Ta med barna til Kleiveland Ur & Gull og få 50% på ørepynt for barn. Det er også 3 for 2 på alle Snö of Sweden smykker.

Life

Opplev stjernestatus på den røde løperen hos Life med 20% på all Make-up og hudpleie fra Dr. Hauschka. Alle som handler denne dagen, er med i trekningen av en eksklusiv goodiebag verdt 1500,- kr.

Panduro

Delta i Panduros kunstutstilling ved å ta med ditt eget maleri. La besøkende stemme på favoritten din, og vinneren får Amsterdam maling til en verdi av 1000,- kr!

Blink Optikk

Besøk Blink Optikk for å gi brillene dine en gratis vask, og litt kjærlig omtanke. De tilbyr også gratis pussekluter og informasjon om syn og den nyeste brillemoten.

Cubus

Finn din nye favorittgenser hos Cubus med 30% for både damer og herrer!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo