Tid for innekos

dame i deilige ullplagg fra change lingerie
Wool Rib.
to damer i stripete silkepysj fra change lingerie
dame i deilige loungeklær fra change lingerie
Emily silkepysj / Vigga sweat pants
dame i silkeklær fra change lingerie
dame i silkeslåbrok fra change lingerie
dame i silkeundertøy fra change lingerie
Aurora silke m/ temperaturregulerende egenskaper & 100% naturlig!

Høst = krype opp i sofaen med deilige, myke plagg. Hos Change finner du perfekte klær til innekosen.

Hos Change Lingerie får du ikke «bare» undertøy. Visste du at de har varmende ull og silke også? Perfekt nå når en ny høst og vinter står for tur. Denne høsten kommer silken deres i nye farger, slik som Aurora kolleksjonen. Vår silke har temperaturregulerende egenskaper, fordi den er 100% naturlig. Den kommer i mange størrelser. Det gjør også deres myke, ikke-kløende 100% ull og ull/ silke. Finnes både i singlet, t- shirt, lang- ermet og i tights. I butikken har de også fått bl.a. nattøy og loungewear - både i naturlig bomull , resirkulerte materialer og ny kolleksjon truser i bambus!

Lurer du på hvilke trender du bør satse på denne høsten? Change satser ikke bare på trender, men også på hvilken funksjonalitet plagget kan gi deg. Change Lingerie er en faghandel hvor de vektlegger matrialvalg og ekspertise. De måltilpasser undertøy til alle kroppsfasonger og til enhver anledning. Stroppeløs, usynlig, maks støtte, mindre dekkende, med eller uten vattering, eller spiler. Her er det mye å velge i. Blant 88 størrelser fra A- N cup, kan Change gi deg en skreddersydd følelse.

OUTLET på bygg A - åpner 23/9.

I outleten, som du vil finne rett over gangen fra butikken, vil du finne varer fra tidligere sesonger som er redusert med opptil hele 70%! Mange modeller undertøy, masse deilig nattøy & loungewear, strømpebukser, myk silke og masse mer! Sikre deg et kupp, før det er for sent!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00