Hjem med stil

vaser og lykter fra magnor glassverk stilt opp
fint dekket bord med porsgrund service og deilig bakst
Lekkert dekket bord fra Christiania GlasMagasin
sofa med fine puter fra home and cottage
utstilling med møbler fra home and cottage
Utstillinger fra butikken til Home & Cottage
terracotta bergs potte i flere varianter fra toppe blomster
gul bergs potte med sitrontre fra toppe blomster
hyller med stort utvalg bergs potter fra toppe blomster
De LEKRESTE Bergs Pottene finner du hos Toppe Blomster (bygg B.
brukte skatter hos nms gjenbruk

Du finner et bredt spekter av interiørbutikker her hos oss. Her får du full oversikt!

Christiania Glasmagasin - Hvor kjøkkenkunst og godis møtes

Christiania Glasmagasin er som et skattekammer for kjøkkenentusiaster. De har alt fra de største merkevarene innen kjøkkenutstyr til deilige syltetøy og godis fra Amundsen Spesial. Det er som en kulinarisk fornøyelsespark for matelskere! De er også hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Norgesglasset og Christiania 1739, i tillegg til mange andre kjente merkevarer.

Og hvis du trenger den perfekte vertinnegaven, trenger du ikke lete lenger. De har det du trenger for å imponere verten eller vertinnen, og de pakker det mer enn gjerne pent inn!

Fargerike - Hjemmet ditt, ditt kunstverk

Fargerike er som den personlige stylist for hjemmet ditt. De tilbyr alt fra maling til tapeter, og de har til og med interiørkonsulenter som kan komme hjem til deg. Ja, du leste riktig, de kommer gjerne hjem til deg og gir deg tips! Konsultasjon av interiørkonsulent er en tjeneste du kan kjøpe hos Fargerike.

Home & Cottage - Oppdagelsesferd i ditt eget hjem

Home & Cottage er stedet for deg som elsker å gå på oppdagelsesferd blant vakre ting! En møbel- og interiørkjede med et tydelig definert stiluttrykk, som de hele tiden rendyrker og forbedrer. Her finner du også spennende produkter fra Nicholas Vahe og Drit Forbanna, i tillegg til te, pasta og mange spennende produkter til kokken.

De reiser til og med verden rundt for å finne unike ting som de importerer direkte. Så når du handler hos dem, er du som en globetrotter som har funnet skatter fra fjerne land, bare uten jetlag!

Kitch'n - Fest i kjøkkenet hver dag!

Hos Kitch'n er hver dag en fest, i alle fall når du har riktig utstyr på kjøkkenet ditt. De har alt du trenger for å forvandle en vanlig middag til en gourmetopplevelse. Kniver, skåler, panner - de har alt du trenger for å lage mat med stil!

Og de har en visjon om å være nummer én på kjøkkenet, så du kan være sikker på at de vet hva de snakker om. Det er som å ha en kulinarisk superhelt som hjelper deg i kjøkkenet!

Kremmerhuset - Lag din egen fargepalett for livet

Kremmerhuset har fargepaletter som kan inspirere enhver. De har alt du trenger for å gi hjemmet ditt den riktige stemningen. Her får du også kvalitetsmerkene Meraki og Nicholas Vahe. Visste du at de også tilbyr bolistyling? Les mer her.

Lampehuset - Lyset som forvandler hjemmet ditt

Lampehuset er eksperter når det gjelder belysning. De vet at lys kan forvandle et hjem, og de har alt du trenger for å lyse opp livet ditt. Fra lamper til andre interiørprodukter, de har det hele! Synes du det er vanskelig å velge riktige lamper, har de sitt eget Lyskonsulent-team. Litt som å ha en personlig lysguru som hjelper deg med å finne det perfekte lyset for ditt hjem! Lampehuset tilbyr stor utvalg av egne og unike lampemodeller, i tillegg til produkter fra flere kjente varemerker.

Løiten Lys - Håndlagde lys som lyser opp livet ditt

Hos Løiten Lys finner du håndlagde lys som er som små kunstverk. De har også alt du trenger for å dekke et festbord som vil imponere gjestene dine. Duker, vaser, lysestaker - de har alt! Alle lysene er laget av ren voks og bomull, så du kan føle deg bra med å bruke dem. Og når du handler her, støtter du også et selskap som bryr seg om miljøet!

NMS Gjenbruk - Gjenbruk som gir mening

NMS Gjenbruk er som et skattekammer for gjenbruksentusiaster. De har alt fra klær til møbler, og det beste av alt er at overskuddet går til gode formål som rent vann, utdanning og kvinners og barns rettigheter. Gjenbruk som gjør verden bedre!

De har også eget Knausen Lysstøperi som samler inn lysstumper gjennom butikken. Lysstumpene sorteres, resirkuleres og blir nye, flotte lys og tennbrikker som selges i butikken.

Nille - Skap øyeblikkene som teller

Nille er stedet for de små og store øyeblikkene i livet ditt. Enten det er en bursdag, Halloween, jul, en fest eller bare en koselig kveld hjemme, har de alt du trenger for å skape den rette atmosfæren. Det er som å ha en festplanlegger i butikken! Nille er der for de små og store øyeblikkene.

Princess - Skap ditt eget drømmehjem

Princess har alt du trenger for å skape et hjem med personlighet og atmosfære. De har alt fra puter, pledd, sengetøy og gardiner, og de hjelper deg gjerne med å velge riktig farge og materialer. Princess er også opptatt av at det skal være enkelt å ta grønne valg. De har også systue og kan hjelpe deg med omsøm, søm av gardiner og spesielle detaljer!

RUSTA - Kvalitet til lave priser for ditt hjem

RUSTA gir deg kvalitetsprodukter til utrolig lave priser. Du kan finne alt du trenger for å gjøre hjemmet ditt koselig og personlig - uten å tømme lommeboken! Alt du trenger innen fritid, hus & innredning, husdyr og produkter til dine DIY prosjekter kan du få tak i her.

Tilbords - Hvor hvert måltid blir en fest

Tilbords er stedet for å finne det perfekte serviset og dekorasjonene for enhver anledning. De har gaver til alle anledninger, fra bryllup til bursdager, og de gir deg en ekstra hjelpende hånd med råd om farger og materialer. De tilbyr kjente merkevarer som Royal Copenhagen, Magnor, Halvor Bakke, Villeroy og Boch og mange, mang flere!

Toppe Blomster - Blomster og mer for enhver anledning

Toppe Blomster er stedet for vakre blomster og dekorasjoner. De har alt fra ferdigbuketter til pyntede planter, og de tilbyr til og med lokale og egenproduserte jordbær om sommeren! De har også et stort utvalg av de lekre pottene fra danske Bergs Potter.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo