Ut på tur, aldri sur!

to personer som klatrer opp ett fjell med utstyr fra Sport 1
Turklær fra Sport 1.
hoka sko utstilt hos sport 1 åsane storsenter
utstilling fra norrøna hos sport1 åsane storsenter
to personer som klatrer opp ett fjell med utstyr fra Sport 1
HOKA og Norrøna får du hos Sport1 - skikkelig gode merker!
mann i turskjorte fra lars monsen
turskjorte fra lars monsen
turmat poser fra lars monsen
Lars Monsen sine "ekspert" produkter får du hos Sport Outlet!

Høsten er her, og det betyr høysesong for eventyr til skogs og til fjells. Du finner alt du trenger hos Sport1 og Sport Outlet her hos oss.

SPORT 1 – for sportsentusiasten!

Hos Sport 1 er de så dedikerte til sport at de har spesialistfunksjoner for ski, løping, sykling og friluftsliv. Dette er aktiviteter de er ekspert på! Og når det gjelder utstyr, har de merker som HOKA, Norrøna, Arcteryx, Amundsen, Devold, Hestra, og mer. Det er som å ha en hel sportsmesse under tak! De gir deg også tips og triks om hvordan du kan få mest mulig ut av sportsutstyret, treningen og friluftslivet ditt. Det er som å få personlig coaching, men uten å betale en trener en formue!

Slik blir du en superpakker

Høsten er her, og det betyr høysesong for eventyr i skogen og på fjellet. Sport 1 er som din personlige pakkeguru, og de gir deg tips om hva du bør ha med deg. Og nei, å pakke med seg humøret er ikke nok! Når det gjelder bekledning, må du være rustet for all slags vær. Du bør ha med deg alt fra lett skalljakke til superundertøy, lue, votter og vanntett pose til ekstra skift.

Og husk, flere par sokker er viktig. Tynn linersokk innerst og litt tykkere ullsokk utenpå. Hvis du får gnagsår, kan du alltids sette deg ned, ta av skoene og vaske føttene i en frisk fjellbekk. Hvem sa at eventyr ikke kan være glamorøse?

Når det gjelder å pakke sekken, er det en vitenskap i seg selv. Du må plassere de tyngste tingene nærmest ryggen, som om sekken din var en skolebok og ryggen din var en bokhylle. Og husk å stramme skulderreimene og bærebeltet – slik at belastningen fordeles på hele kroppen. Regntrekket ditt er sekken sin beste venn på regnfulle dager, og vanntette pakkposer til de tingene som helst ikke må bli våte!

Her er hemmeligheten bak en vellykket hyttetur

Skal du overnatte på hytte kan det om sommeren være nok å ha med lakenpose, eventuelt en superlett sommersovepose. Husk liggeunderlag for en behagelig opplevelse. Ta med nødvendig førstehjelpsutstyr og husk å pakke det vanntett. En fjellduk eller vindsekk er gull verdt om været viser seg fra sin verste side. Kart og kompass er lurt å ha, også om du normalt foretrekker en GPS

Sport Outlet - Høy kvalitet til lave priser, som en sporty skattejakt

Sport Outlet er som skattejakten for sportsentusiaster, og de har utstyr til hele familien. De har merker som Lars Monsen, Berghaus, Kari Traa, Helly Hansen, Nike og mer. Det er som å finne gull ved enden av regnbuen!

Og visste du at du kan kle deg som Lars Monsen? Klærne er laget for komfort og bevegelighet, akkurat det du trenger når du skal prøve å kopiere hans eventyr i Alaska og Norge. Finnes både til hen og henne.

Lars Monsen - Eventyrerens hemmelige våpen

Lars Monsen er kjent for å gå på lange, eventyrlige turer i villmarken. Men vi vanlige mennesker holder oss gjerne til korte dagsturer. Heldigvis har Lars Monsen laget turmat som passer perfekt for oss! Det er som gourmetmat, bare at du kan spise den mens du sitter på en stubbe i skogen.

Og denne turmaten er ikke bare for dagsturer, den fungerer like bra for å erobre Mount Everest eller krysse Canada. Og hvis du sliter med å komme deg ut døren, kan den til og med være et fint måltid i en travel hverdag. Turmat fra Lars Monsen - smaker like godt som eventyrene hans, og til svært hyggelige priser!

Man kommer ikke til fjells ved å gå på flat mark!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo